Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ja też czekam z utęsknieniem, bo ostatnio to jest bardzo słabo.

Baza robi timeout, php wolno, tylko statyczne htmle ciągną.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Dziś jest jutro i sytuacja nie uległa poprawie.

Strony z mysql leżą, nawet strony z sqlite leża; tylko html działa.

Niestety chyba muszę w trybie ekspresowym ze stronami, na których mi choć trochę zależy wyemigrować na inny hosting.

Bardzo mi przykro, bo wydawało mi się że iswift na drobne stronki będzie dobry.

BV.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Witam!

Tak jak pisałem jest już znaczna poprawa w działaniu serwera. Jeśli są jakieś problemy to sugeruję napisać do nas, a nie na forum - będzie nam łatwiej pomóc. Są trzy możliwości kontaktu - telefon, email, czat więc tak naprawdę łatwiej będzie pomóc. :) Zależy nam na dobrych kontaktach z klientami, więc piszę do wszystkich:

piszcie do nas, bo jesteśmy od tego żeby pomóc nawet jak czasami nie jest łatwo.

Serwer s1 wstał. Był problem z bootowaniem maszyny. Downtime to niestety 3h.

Hehe teraz to nawet wasza stronka padła

Strona główna jest na s1 i niestety też ucierpiała. Jeśli nie odpisywaliśmy na maile to dlatego, że nie mieliśmy do nich dostępu

Wszystko leży.

Ale ten wcześniejszy post "nie piszcie na forum, tylko do nas" oznacza żeby nie było negatywnych opinii o iswift.

Może nie wszystko, ale jeden serwer padł to prawda.

Nie do końca o to chodzi. Jak większość hostingów mamy problemy i nie chcemy się z nimi kryć. Do większości błędów się przyznajemy, wyciągamy z nich wnioski i dbamy by przyszłości się nie powtórzyły. Chodzi o nieco inną kwestię. Wielu użytkowników myśli, że kiedy napiszą na forum dostaną szybką odpowiedź, a tak nie jest bo forum przeglądamy raz na jakiś czas a pod telefonem jesteśmy 90% czasu.

leży i kwiczy już od dłuższego czasu.

Tak jak pisałem trwało to 3h

forum przeglądamy raz na jakiś czas a pod telefonem jesteśmy 90% czasu.

gdybym dzwonił za każdym razem jak pada serwer, baza lub coś innego to połowę dnia bym blokował linię w iswift :D a o rachunkach za tel już niewspominając

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Przeczytałem, ten temat i powiem tak: pady się zdarzają wszędzie, spowodowane wadliwym sprzętem, i inne ale co ludzie trzymają na serwerach w mysql, ftp to jest masakra.

Kiedyś w cal podczas backupu mysql zobaczyłem całe drzewo baz...

Jak zobaczyłem w jakim śmietniku znajdują się moje dopieszczone bazy to poczułem się zgorszony.

Nie mam pojęcia jak jest w iswift ale gdzieś widzialem ze ktos tu trzyma 200 stron na jednym koncie? możliwe to jest?

Powinniscie jednak wprowadzic limit np. max 3 bazy,3 domeny.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Nie mam pojęcia jak jest w iswift ale gdzieś widzialem ze ktos tu trzyma 200 stron na jednym koncie? możliwe to jest?

chyba na koncie za 40 zł to 3 strony, ale chyba się nie kalkuluje kupować 100 ip i trzymać tam te trzy strony ? i jeszcze wydawać na to 600-800 zł ? za te pieniądze można mieć małego dedyka, albo średni RPS ;)

ale co ma ilość stron i ich ograniczenie ? strona stronie nie równa, można na serwerze wrzucić i tysiąc, na które nikt nie wchodzi - wtedy nie powodują żadnego obciążenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności