Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja chyba jestem jakimś rodzynkiem, bo od 2 miesięcy nie trafiłem na jakiekolwiek problemy z iswift.

Jak większość naszych klientów.

Na forum widać negatywne głosy, co jest normalne, osób które przebywają na s2. Nieustannie pracujemy nad przenoszeniem userów i dzisiaj w nocy będą trwały kolejne pracy nad rozładowaniem serwera s2.

@iSwift: ile jeszcze potrwa to rozładowywanie? Mam praktycznie codziennie jakiś pad jakby domena nie istniała. To już się żmudne zaczyna robić.

Tylko bez ściem, interesuje mnie realna informacja.

pozdr.

Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie.

Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa.

Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy

Nie bardzo rozumiem. Serwer jest już rozładowany i wszystkie strony działają prawidłowo - sprawdzałem ręcznie 300 adresów. Load i inne parametry są już na prawidłowym poziomie. W wolnych chwilach migracja z różnych serwerów będzie dalej trwała bo nowa maszyna w ogromnym stopniu jest niewykorzystana, ale na teraz już to zupełnie nie jest potrzebne. Napisz na maila, na PW czy na PiO co jest nie tak, a sprawdzimy to dokładnie. Dostajemy ostatnio sporo informacji, że coś działa nieprawidłowo, ale są to ostatecznie błędnie skonfigurowane skrypty userów.

Pracujemy 7 dni w tygodniu od 10 - 22, więc odpiszemy najszybciej jak to będzie możliwe.

• 4 tygodnie później...

Może coś na łączach, bo u mnie cały czas śmiga (strony i główna iswift.eu), ale dodając strony do katalogów, katalogi nie pobierały dla stron z tego hostingu opisów meta :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności