Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam przyjemność poinformować, że już niedługo w naszej ofercie zagoszczą serwery VPS. Chcemy by kontakt z pierwszymi klientami odbył się bez problemów technicznych związanych ze skryptami obsługującymi nową usługę.

Z tego względu chcemy rozdać na forum 10 VPSów które będą opłacone przez pierwsze 3 miesiące. Jeśli znajdą się osoby chetnę do testowania nowej usługi to serdecznie zapraszamy. Jedynym warunkiem przedłużenia VPSa jest zgłoszenie przynajmniej dwóch uwag lub sugestii co należałoby poprawić.

Osoby chętne proszę o informacje pod postem, będziemy pisać wiadomości na PW z informacją jak założyć serwer. Po zgłoszeniu uwag VPS zostanie przedłużony o 3 miesięcy.

Cześć,

Właśnie szukam VPSa i chętnie iswiftowy przetesuję.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• 2 tygodnie później...

strona główna tylko mi nie działa? czy co za czort? ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności