Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Również miałem taki problem... jednak po 2-3 mocniejszych e-mailach dostałem odp i naprawili a miałem ten sam problem. ( Zbyt grzecznie piszesz) A i ostatnio nie zapomnieli dać informacje o końca ważności konta więc żyją :(

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy macie problem z supportem mailowym iswift ? Kontaktuję się zarówno przez formularz na stronie jak i przesyłając maile na adres tam podany. W sumie w dwóch sprawach (niebanalnych ale i nie krytycznych) + 2 krotnie wysłane przypomnienie w ciągu 24h. Odpowiedzi brak.

Gdy pytałem o ofertę to odpowiedź dostałem niemalże online.

decerios

No i wszystko jasne, będzie nowy właściciel. Cytat z maila:

Pragniemy Państwa poinformować, że z dniem 4 kwietnia 2011 nastąpi zmiana właściciela marki hostingowej iSwift.pl. Nowym właścicielem będzie jeden z liderów usług hostingowych SEO w Polsce:

HOSEO IT Mariola Chempińska

ul. Potokowa 1c/6

65-153 Zielona Góra

NIP: 9730009308

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

mam nadzieję, że przenosić się z tego względu nie będzie trzeba ;) W sumie nowy właściciel mógłby ciachnąć jakąś promocję na tę okoliczność ^_^

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

W sumie warto podać jego treść:

Z uwagi na wiele pytań Klientów pragniemy wyjaśnić, że usługi zostają bez zmian, nie będą one przenoszone bezpośrednio do firmy HOSEO IT, jedynie nowy właściciel zamierza przenieść część kont na nowe, mocniejsze maszyny serwerowe. Usługi iSwift.pl nie będą w żaden sposób powiązane z usługami HOSEO IT, firma nadal będzie działać niezależnie tak jak do tej pory.

Pozdrawiamy,

iSwift.pl

Wszystko ładnie śmiga/ło na iSwift - pod względem tolerancji na obciążenie nie mają/mieli sobie równych ;)

Nie wiem czy to kwestia lepszych maszyn, umiejętności konfiguracji czy po prostu umiaru w pakowaniu wielu kont na jedną maszynę ale hosting jest/był bardzo dobry.

Gdzie / niepotrzebne skreślić :)

A hoseo cóż - wystarczy spojrzeć na ich ofertę żeby zrozumieć że bardzo lubią pozycjonerów z wieloma stronkami... ale w htmlu (bo weź tu wykorzystaj stronkami w php/sql 64 IPki mając tylko 10GB transferu i limit 3% obciążenia CPU hehe) ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności