Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ,że zmienia się właściciel wcale nie znaczy, że zmieni się jakakolwiek polityka w tym hostingu. Wiele hostingów zmieniała właściciela, m.in firehost i nie odczułem tego w zasadzie w ogóle. Jedynie co się zmieniło dla mnie jako klienta to dane do przelewu .

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

MaxPan ja nie miałem nigdy żadnych problemów. Wirtualne serwery nie nadają się na jakieś obciążające skrypty.

Jak Cie wywalają z hostingu to przenieś się na vpsa albo dedyka, na wirtualnych daleko nie zajedziesz.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja przy zmianie IP dla domeny w iswift.pl mam cos takiego:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

email do admina nie pomogl..

ale to tylko dla konkretnych IP na niektorych dziala normalnie

Ja na co trzecie przeładowanie strony mam 500-kę.

Liczę, że zaczną działać i wywalą spamy i te pierdoły z swli...

Akurat na iswift trzymam trochę stron firmowych klientów i dobrze by było "skończyć"* z kaszaną? *- lub przygotować osobne maszyny pod takie "bajery".

Zastanawia jeszcze kwestia SEOhostów-jak to będzie działać... hmm

Witamy,

Przepraszamy wszystkich naszych Klientów którzy byli dotknięci problemami z usługą w piątek, wpłynęło na to wiele rzeczy z którymi ostatecznie wczoraj sobie poradziliśmy. Jeśli ktokolwiek ma jeszcze problem to prosimy zgłaszać to na e-mail kontakt@iswift.pl to miejsce nie jest do zgłaszania problemów ani my nie będziemy codziennie przyglądać się temu wątkowi, także najlepszą i najprostszą formą kontaktu jest e-mail. Obecnie odpowiedzieliśmy na 99% wiadomości z pytaniami, problemami jakie wpłynęły na skrzynkę, obecnie też nie zauważamy problemów które miały miejsce wczoraj. W ostatnich dniach sporo się zmieniło od strony technicznej i infrastruktury oraz aktualizacji. Będzie jeszcze więcej zmian ale wszystko w swoim czasie, nie da się zrobić wszystkiego w kilka dni, a niektóre zmiany muszą być zaplanowane sporo wcześniej i przetestowane aby trafiły na produkcyjne serwery.

@MaxPan - ani usługi na www.hoseo.pl, ani na www.iswift.pl NIE ZABRANIAJĄ używania aplikacji publiker - sporo naszych Klientów usług www.hoseo.pl korzysta z niej i nie mamy z tym problemu. Nie wiem skąd taka nieprawdziwa informacja.

Pana wypowiedź:

"Cala dyskusja toczy sie o tym ze na coś iswift pozwalali bez problemu ( setki webmini, WP i td) a Hoseo to nie toleruje."

Może jedynie wprowadzać w błąd naszych i przyszłych Klientów, jest to NIEPRAWDZIWA informacja.

Firma HOSEO IT - biorąc pod uwagę jedynie www.hoseo.pl obsługuje w 90% same firmy zajmujące się SEO/SEM oraz osoby indywidualne z tej branży, praktycznie wszystko co hostujemy to zaplecza na przeróżnych skryptach.

Polityka marki iswift.pl NIE ZMIENI się.

Pozdrawiamy serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności