Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

co się dzieje z tym hostingiem? od kilku dni piszę maile z prośbą rozwiązania pewnego błędu, dzisiaj starałem się dodzwonić pod oficjalny nr telefonu i nic - brak jakiegokolwiek kontaktu

Brukarstwo - wybrukuj chodnik

Biuro pośrednictwo pracy - zobacz już teraz!

Szukasz dobrego prawnika - profesjonalne porady prawne Wrocław

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

termin wystawienia i wysłania faktury dawno minął, dział księgowy się wkur****, bo nie dostał pro-formy ani nic, i czekam dalej na fakturę.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Wszystkie moje stronki w iSwift dzisiaj witają mnie komunikatem:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

Oczywiście żadnego komunikatu że moje konto będzie przenoszone na inny serwer albo że zmienia się IP.

Nie ma co... iSwift jest świetnym przykładem jak dobrą markę którą budowało się przez kilka lat można zepsuć w ciągu kilku dni.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General zaraz oni tobie napiszą

Może jedynie wprowadzać w błąd naszych i przyszłych Klientów, jest to NIEPRAWDZIWA informacja.

Przypomnę co mówił (mmr88) :

To ,że zmienia się właściciel wcale nie znaczy, że zmieni się jakakolwiek polityka w tym hostingu. Wiele hostingów zmieniała właściciela, m.in firehost i nie odczułem tego w zasadzie w ogóle. Jedynie co się zmieniło dla mnie jako klienta to dane do przelewu

i co teraz ? "kolego" ? wiem, wiem zaraz napiszesz coś w stylu - "skąd ja moglem wiedzieć....."

Przecież było to do przewidzenia, u mnie strony aktualnie chodzą 2 x razy wolniej, IP nie zmienili ale chyba to tylko kwestia czasu, mam parę miesięcy do końca umowy, jak nie będę mieć wyjścia to się wyniosę szybsze.

Przytomne suport w iSwift był znakomity i padów większych przynajmniej ja nie odnotowałem a bylem tam prawie od początku.

p.s Co do sprzedaży jak nie dawali rady wystarczyło dać ogłoszenie na PIO, chętnych na kupienie marki Iswift było by sporo, i nie wiem czy finansowo by na tym lepiej by nie wyszli.

i co teraz ? "kolego" ? wiem, wiem zaraz napiszesz coś w stylu - "skąd ja moglem wiedzieć....."

Nic. Mi wszystko działa jak należy, zero padów, szybko i stabilnie.

MaxPan podniecasz się jak gówniarz, a nie ma czym. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie tylko ja mam dość Twojego naskakiwania, masz z czymś problem czy jak?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

2 strony do tylu zażarcie broniłeś nowego właściciela, bo masz ich baner w stopce?

Co podsuwa zwykle pytanie, czy przyczyna tych wypowiedzi to baner w stopce czy zwykle niedoinformowanie?

Trzeba zachować odrobinę przyzwoitości, ja przynajmniej nie wypowiadam się prawie w dziale Xrumer, i otwarcie pisze ze mam REFa w stopce, a ty? Masz refa ( nie informujesz o tym użytkowników,) i opowiadasz rzeczy które za parę dni zupełnie nie sprawdzają się co potwierdzają użytkownicy z większym zaufaniem , a na pytania czemu tak się dzieje zachowujesz się przynajmniej nie jak dorosły człowiek. Kasa to nie wszytko.

To nie misce na wycieczki osobiste, wiec nie dam się sprowokować.

Zastanów się dlaczego mam akurat ich banner w stopce i dlaczego akurat ich usługi polecam? Przecież teraz prawie każdy hosting ma PP, ale uważam ,że iSwift jest świetną opcją za małe pieniądze i korzystam na polecaniu hostingu, który mi przypadł do gustu mając refa w stopce. To uczciwe podejście i nie widze nic z w tym złego.

Mam tam w sumie 4 różne hostingi i wszystko działa.

Nadal bronię i nadal polecam i nadal mam refa w stopce, polecam nadal każdemu ten hosting mimo zmiany właściciela. Innym proponuje przymykać oko na Twoje wypowiedzi, bo zauważyłem ,że szuka wszędzie taniej sensacji.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

To uczciwe podejście i nie widze nic z w tym złego

uczciwie podejście jak się pisze że to ref, a ty tego nie robisz.

Cytat z wypowiedzi Generała :

Nie ma co... iSwift jest świetnym przykładem jak dobrą markę którą budowało się przez kilka lat można zepsuć w ciągu kilku dni.

Cyba ma większe zaufanie jak ty, wiec i komentować niema co, negujesz wszystkich i wszytko i to dla parę groszy z PP.

Nsb chyba szukasz taniej sensacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności