Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

A co z tym złego ,że nie ma refa? Że ktoś się nabierze niby? Nie bądź śmieszny, kim Ty jesteś ,żeby wyznaczać takie zasady co można i co jest etyczne, chyba coś Ci się pomyliło :)

Cyba ma większe zaufanie jak ty, wiec i komentować niema co, negujesz wszystkich i wszytko i to dla parę groszy z PP.

A niech sobie ma ja i tak będę pisał co myślę.

Ale po tych słowach mam wrażenie, że coś z Toba nie tak. Nie żartuje. Jak neguje wszystko i wszystkich? Co Ty piszesz ;)? I myślisz na prawdę, że piszę ,że mi iSwift działa i jest okej, bo chce zarobić kilka gorszy? W jakim Ty świecie żyjesz.

MaxPan chcesz to przesle Ci na PW linki stron moim które bardzo szybko działają(teraz również), na różnych serwerach na różnym IP, wszystko na iSwifcie.

Specjalnie dla Ciebie iSwift zniknął z mojej stopki i nadal bronię dobrego imienia firmy iSwift, które Ty próbujesz na siłę splamić bo masz jakąś zawistną mentalność.

A Ty nadal zbieraj na Xrummera z refów.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Iswift był bardzo dobrą marka hostingu, wiele razy polecałem jako jeden z najlepszych polskich, dziekowalem w tym temacie działu obsługi klienta, mam nadzieje ze tak zostanie ale to co się dzieje obecnie to śmiesznie już nie jest. W żądny sposób nie mam zamiaru oczerniać iSwift, chce raczej ich zmobilizować, bo nowe właściciele (Właścicielka) świętują, zero informacji na temat obecnych prac, przeniesienia i tak dalej.

Resztę zostawię dla oceny innych użytkowników PIO.

Włączam ignorowanie wypowiedzi użytkownika mmr88, a oceny merytoryczna zostawiam moderatorom, co do XR to mialem go szybsze jak ty o nim usłyszałeś :). temat zamknięty z moje strony. Jak :"pracy" na omawianym hostingu będą dalej utrudniać dostęp do stron, to porostu przeniesie 3 konta co mam na iSwift gdzie indziej, ale wolałem by zostać.

Arkadiusz - ja wiem że to nie miejsce na informowanie o padach serwera ale skoro trwa dyskusja jak zmiana właściciela wpłynie na jakość świadczonych dotychczas usług w iSwift to moim zdaniem obecny problem świetnie nadaje się jako "próba/test" nowego supportu.

I tak: problem przynajmniej u mnie występuje nadal, wczoraj rano próba skontaktowania się z supportem (oczywiście nieudana) - czyli leci już 2 dzień kiedy wszystkie stronki witają odwiedzających komunikatem: "This IP is being shared among many domains." - wystarczający czas żeby Googlarka już to zaindeksowała a pozycje szlag trafił (przynajmniej na jakiś czas). Rozumiem że mogą zdarzyć się nawet kilkugodzinne awarie ale dla mnie obecna sytuacja jest niedopuszczalna i dlatego podobnie jak opuściłem z tego powodu OmniHost tak samo zrobię tym razem z iSwift.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mi wszystko nadal działa cały czas.

Ale niepokoi mnie strona główna: https://www.iswift.pl/ :pytajnik:

Twoje konto zostało zablokowane

Możliwe przyczyny to:

* Przekroczenie dopuszczalnego limitu transferu

* Konto straciło ważność

* Naruszenie regulaminu hostingu

:D

Mi wszystko nadal działa cały czas.

Ale niepokoi mnie strona główna: https://www.iswift.pl/ :pytajnik:

Twoje konto zostało zablokowane

Możliwe przyczyny to:

* Przekroczenie dopuszczalnego limitu transferu

* Konto straciło ważność

* Naruszenie regulaminu hostingu

:D

LOL ale przynajmniej moje stronki wróciły :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Chwaliłem bardzo iswift i broniłem nawet po zmianie właściciela, ale musze to odwołać, hosting jest do xxxx i nie polecam nikomu, od tygodnia mam z nim problem i nikt nie reaguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności