Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez odradzam najwidoczniej przejeli firme i wywalili stara ekipe, ktora robila dobra robote.

1. Na odpowiedz na maila czeka sie 4-6 dni

2. Stronki non stop nie dzialaja

3. Masa problemow z polaczeniem do bazy danych, ktore wynikaja z ich nie udolnosci i modyfikacji

4. Nieudolnie przenosza pliki tworzac bledy, zmieniaja ip pieprzac wszystko firmom, ktore maja licencje IP na softy.

Ja osobiscie sie wynosze. 0/10!

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z kwiatków które mam ostatnio:

1. Tworząc nową bazę danych musicie sobie sami dodać host zdalny o IP serwera jako dopuszczony do połączeń z bazą. Serwer localhost, który domyślnie jest dopuszczany przez DA to nie to i się pół dnia zastanawiałem co mam skopane że nie mogę się połączyć z nową bazą, a stare działają.

2. Nie mogę dodać nowych domen przez błędy w konfiguracji serwera, poprostu wyskakują jakieś błędy w plikach konfiguracyjnych DA. Ja rozumiem że jest weekend, ale od wczoraj zero reakcji suportu.

U mnie to samo :/

Wywalone pieniądze w błoto...

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Mam to samo - w okolicach północy kilka razy z rzędu nie działają serwisy hostowane w iSwift (włącznie ze stroną iSwift.eu)

Generalnie na kontakt nie narzekam, czas oczekiwania na odpowiedź to max 1 dzień (nie zdarzyło mi się czekać dłużej).

mniej znaczy więcej

żadna z 1000 stron nie chodzi, ani żaden ze 100 hostingów, trzeba będzie przenieść strony i podać firmę o odszkodowanie

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

tak dzięki nowej właścicielce wszystko padło, zero kontaktu, strony już dobre 12 godzin nie działają, żaden serwer a kiedyś chwaliłem ten hosting bo nawet zasobożerne skrypty miałem i zero padów teraz się aby zastanawiam na jaki hosting sie przerzucić ale nie widzę że polska scena hostingu upada na naszych oczach

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

to jest żenada, żadnej informacji, żadnego uprzedzenia, robią coś i nie wiedzą co, żadnej odpowiedzialności, żadnego szacunku

dajcie znać jak się czegoś dowiecie, bo mam nadzieję mimo wszystko, że nie spóźniłem się z przenosinami

SEO, SEO i SEO

Ktoś sie obudził i zaczęło działać. Może budzik warto przesunąc na 6 rano, wtedy mało kto się skapnie że kilkanaście godzin wszystko leżało, jak chłopu po 3 razie :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności