Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero co kupiłam to konto - zwlekali z odpowiedzią tyle, że minął okres testowy i w ostatnich dniach nie mogłam wszystkiego naraz przenieść. Na jeden mail odpisali, kiedy spytaliśmy czy w ogóle możemy liczyć na jakąś odpowiedź - odpisali z pytaniem, na co nie dostaliśmy odpowiedzi. Odpisaliśmy, że pisaliśmy w 2 sprawach - płatności i błędu na stronie - skomentowali tylko błąd, o sprawie dot. płatności nie wspominając i na tym skończyła się dyskusja.

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie jest to hosting dla soób ze słabymi nerwami z ograniczinymi zasobami cierpliwości i mających problemy z rozwiązywaniem problemów technicznych. Ja tam jestem obecnie wyłącznie z powodu lenistwa. :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja mam problem z fakturami od 1,5 miesiąca:/ mimo mailowania 3 tyg, już kur** podesłałem wszystkie potwierdzenia przelewów za które brak faktur jak i wkleiłem konta za których przedłużenie brak faktury. Kiedyś dostałem info że faktury będą do środy. Gdy pytam kiedy będą dostaje info że w ciągu 7 dni są wysyłane po wpłacie na konto, chodź mailuje z tą samą osobą. Dostaje ktoś z Was może faktury z iswift?

Ok już wszystko załatwione:)

Może czas zgłosić gdzieś tego typu problemy zamiast bawić się w to, kto będzie miał tyle szczęścia, żeby załatwić sprawę normalnie.

ja do końca okresu jeszcze dociągnę i nie zobaczą kolejnego tysiaka, a szkoda bo długo jestem w iswift, ale cena/jakość i obsługa sięgnęła dna.

od niedawana, na wszystko co nie działa zbieram dowody, dokumentuję i wysyłam mail, więc reakcja jakaś jest, w innym wypadku będą mieli niespodziankę przy końcu naszej współpracy.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Dostaje ktoś z Was może faktury z iswift?

Ja dostałem ostatnio nawet zwrot kasy za przedłużenie konta. Jakoś tak się złożyło, że nie miałem czasu na przeniesienie i przedłużyłem, ale problemy z tym hostingiem przypomniały mi o tym jak bardzo chciałem się przenieść. No i się przeniosłem i poprosiłem o zwrot kasy za przedłużenie i dostałem zwrot.

Dlatego myślę, że iswift jest dla obecnych właścicieli jakimś dodatkowym czymś czego nie traktują poważnie. Bo raz jest bardzo ok, a raz do D.

Lexy, także może spróbuj napisać maila do nich, że postanowiłaś zrezygnować z ich usług i są one dla Ciebie tylko stratą czasu i pieniędzy.

SEO, SEO i SEO

• 2 tygodnie później...

cały czas jest tragedia, szczególnie dla szybkości, czy to kopiowania na serwer/do serwera, czy edycji strony, mam tam z 30 kont, niestety w miarę kończenia abonamentów - zdecydowanie się pożegnamy

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

• 4 tygodnie później...

Do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi na zadane wcześniej pytania dotyczące wykorzystania rabatu (kupon rabatowy dostałam na jednym z forów branżowych). Dopiero dzisiaj, kiedy napisałam o niedziałających stronach (o czym pisali także inni użytkownicy w tym temacie), dostałam odpowiedź, ale oczywiście napisano mi, że strona działa. Co ciekawe, w kolejnym mailu inna osoba napisała mi, że faktycznie mieli awarię sprzętu.

Korzystając z okazji, że w końcu udało mi się z kimkolwiek skontaktować, przypomniałam o pytaniach w starych mailach. Tu już odpowiedzi brak.

Dodam, że na stronie są 3 możliwości kontaktu:

- mail - nie odpisali mi na te dotyczące płatności;

- chat - nie trafiłam ani razu na czas, w którym był on dostępny;

- kontakt telefoniczny - za każdą moją próbą włączała się sekretarka.

I jak to się ma do tekstu "bo dla nas liczy się klient"?

Czy też macie ostatnio problem z parkowaniem domen na iswift? Od 5 dni pojawia się:

This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

Ostatnio domena "zaparkowała" się po około tygodniu. Troche to irytujące, kiedy na innych hostingach najczęściej po 2-3h domena jest gotowa do użycia.

Pozdrawiam :)

Nie wiem, niestety nie znam się na sprawach technicznych związanych z hostingami i DNSami na tyle aby wypowiadać się kompetentnie, ale wiem że w ten sam dzień kupiłem 8 domen, w jednej firmie i zaparkowałem na 4 różnych hostingach i tylko na iswift występuje ten problem.

Z resztą jakiś czas temu tworzyłem subdomenę i też musiałem kilka dni czekać aż zacznie działać.

Pozdrawiam :)

Czy też macie ostatnio problem z parkowaniem domen na iswift? Od 5 dni pojawia się:
This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

Ostatnio domena "zaparkowała" się po około tygodniu. Troche to irytujące, kiedy na innych hostingach najczęściej po 2-3h domena jest gotowa do użycia.

Ten komunikat pojawia się, gdy serwer widzi inny adres IP domeny niż Ty.

Quas Primas

• 1 miesiąc temu...

uciekaj kto może, brak odpowiedzi od suportu, strony masakrycznie długo się wczytują (proste php statyczne!) brak odpowiedzi od suportu, serwery i strony i logowanie na części hostingów nie da się uruchomić, na niektórych serwerach forbiten ...., dlaje chyba nie musze wymieniać

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Poproś o kontakt z właścicielami w celu złożenia skargi na obsługę klienta. Mi dopiero po takiej wiadomości odpisali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności