Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem dziś z 20 emaili:

Szanowny kliencie,

Pragniemy poinformować, że za 14 dni Twoje konto "xxx" traci ważność. Do tej pory najprawdopodobniej nie odnotowaliśmy żadnej wpłaty. W tych okolicznościach, w celu przedłużenia konta prosimy o uregulowanie opłat za usługę.

Jeśli dokonana została już wpłata, a otrzymał Pan/Pani tego maila, prosimy odpisać na tego maila lub skontaktować z iSwift.eu.

Opłata poszła z 2h temu, jeszcze pewnie nikt nie zauważył i nadal mi automat wysyła co 1h przypominacza. Jak robię odpisz nadawcy, to mam Mailer Daemona

<oplaty@iswift.eu>:

46.105.171.2 does not like recipient.

Remote host said: 550 "Unknown User"

To pikuś, czy ktos po zalogowaniu sie do panelu admina widzi cos poza białą plamą? Nie wspomiam już, że chyba maja lojalke z IE podpisaną, bo na Operze i na FF nie moge zalogować (błedne dane, te same co prawidłowe na IE - tu J23 by sie przydał, a może Colombo).

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czemu tam jeszcze siedzisz. Ja po zmianie właściciela zostawiłem tylko domeny, a teraz to już nic nie trzymam.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

No i sprzedali

Obecnym Operatorem jest firma PERSKIMEDIA, świadcząca również usługi pod marką SeoHost.pl (tutaj znajdą Państwo więcej informacji na nasz temat).

- Reklama -

na lepsze się nie zapowiada, święto i oczywiście awaria zw. z bazami danych standardowo

U mnie dzisiaj blokada konta - a na iswift.eu i iswift.pl wspomniana wyżej blokada konta.

Nawet nie ma jak wysłać ticketa - sprójuję na SeoHost.pl

Trzeba się będzie wynosić i tyle...

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

U mnie dzisiaj blokada konta - a na iswift.eu i iswift.pl wspomniana wyżej blokada konta.

Nawet nie ma jak wysłać ticketa - sprójuję na SeoHost.pl

Trzeba się będzie wynosić i tyle...

PiVi

No dobra - trzeba zwrócić honor.

Wczoraj wysłałem ticketa na seohost - reakcja jeszcze w piątek (nie liczyłem na to w związku z Helloween :P), pierwsze info na temat problemu po czym rozwiązanie go ok 1:30 w nocy (co traktuję jako duży plus - widać, że chłopaki nie odpuścili i walczyli mimo później pory).

Zakładam, ze przejęli serwery i wdrażają własne skrypty/konfiguracje/automaty co powoduje takie czkawki.

O ile pierwsze "iswift" było świetne o tyle drugie beznadziejne.

To jest moje "3-cie" i na ten moment patrząc na podejście, czas reakcji zapowiada się przyzwoicie.

Myślę, że warto dać im szansę.

PE.

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

• 4 tygodnie później...

Ja niestety od kilkunastu dni użeram się z "administratorami" ciągłe problemy, przykładowo teraz : żaden serwer nie działa a więc i żadna strona, ciągłe jakieś "relokacje" serwerów, inne dane do logowania itd, robię stronę, wszystko gra, za kilka godzin od nowa trzeba instalować, dopiero przywracają z backupu, odkąd Perksmedia przejelo iswift nie ma dnia żebym nie prosił się o coś i nie zgłaszał problemów. Szczerze odradzam. Porażka na całego, odnoszę wrażenie że kieruje tym jakiś gimbus który nie ma pojęcia o serwerach.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Dziwne, ja po tej zmianie nie mam na co narzekać. Zdarza się, że jest jakiś pad, ale przy przenosinach to raczej nic niezwykłego. Ze dwa dni temu dostałem meila, że coś przenosili by posprawdzać cz wszystko gra. Mam tam tylko hosting, nie mam domen, więc może dlatego nie widzę większych problemow.

- Reklama -

• 2 lata później...

Dla potomnych:

iswift jako hosting stron polecam, tani i mało awaryjny, ale poczta..

poczte radzę dać gdzie indziej, dopiero po paru miesiącach zorientowałem się że kupa maili od potencjalnych klientów nie dochodziła przez ich filtr spamowy, przez który nie przechodzą normalne maile,

takie słowo przestrogi

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności