Skocz do zawartości

[oferta] iSwift.eu

iswift.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

iswift.pl mam publikera i tylko pod niego 4% czyli ten pakiet za 39 mi wystarczy.

Masz ludzi którzy urzywają publikera - może nawet takich co wysyłają dużo zapytań nieoptymalnych SQL - to można wyłączyć.

Jak 4% z publikerem sobie poradzi ??

Jaki tam jest CPU ??

Masz ludzi którzy urzywają publikera - może nawet takich co wysyłają dużo zapytań nieoptymalnych SQL - to można wyłączyć.

Nie rozumiem, więc ciężko mi odpowiedzieć.

Jak 4% z publikerem sobie poradzi ??

Skrypt skryptowi nierówny. Wordpress, wordpressowi nierówny, więc tak naprawdę ciężko powiedzieć jak będzie z publikerem. Osobiście nie korzystam z tego skryptu, więc ciężko mi się wypowiadać. Mogę jedynie powiedzieć, że na ponad 1000 klientów problemy mieliśmy tylko z jednym do tej pory, ale po naprawianie skryptów wszystko wróciło do normy.

Jaki tam jest CPU ??

Każdy serwer jest inny, każdy ma inne parametry. Ciężko mi powiedzieć na który trafi nowe konto bo to zależy od wybranego pakietu, ip itd.

chyba panowie z iswift upychają ile się da na serwerach allinseo, albo ja mam jakiegoś pecha. Moje dwa konta, które nieco kosztują, co chwilę mają problem z połączeniem się z bazą MySQL - strony leżą a pozycje spadają.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Witam!

chyba panowie z iswift upychają ile się da na serwerach allinseo, albo ja mam jakiegoś pecha. Moje dwa konta, które nieco kosztują, co chwilę mają problem z połączeniem się z bazą MySQL - strony leżą a pozycje spadają.

To nie do końca tak wygląda. Konta nie są upychane bo wszystkie nowe konta zakładane są na nowych serwerach, a serwery stare są nieustannie odciążane, więc nie doprowadzamy do sytuacji by jakiś serwer był przeciążony.

Ostatnio serwery sprawują się wyśmienicie, więc ciężko mi powiedzieć co może być problemem z bazami danych. Nasz monitoring nie wykazuje żadnych błędów. Jest to o tyle dziwne, że konta są rozbite na dwa serwery i o ile na jednym koncie taka sytuacja jest możliwa to na dwóch już nie jestem wstanie w to uwierzyć. Proszę w przypadku problemu z bazą danych, bo taki problem oczywiście może się pojawić, zrobić prt scr i przesłać go nam. W ostatnim czasie udało nam się doprowadzić do sytuacji w której telefon milczy i żadne awarie nie są zgłaszane, bo ich nie ma. Dlatego dziwne są problemy z bazą, bo przy naszej ilości klientów ktoś jeszcze na pewno by to zauważył i zaraz otrzymalibyśmy telefon.

Podsumowując, jeśli będą jakiekolwiek problemy proszę niezwłocznie pisać, a my zajmiemy się ich rozwiązaniem. Po fakcie ciężko niestety stwierdzić nam co było problemem.

publiker to dla mnie ważny skrypt. cron co 1 min. Prosze spojrzeć w watek publikera https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...2644&st=810

Mam tmd .... z usa i co kilka dni mnie blokują.

Szukam czegoś pewnego , ale nie na miesiąc czy pół roku - na dłużej

publiker to dla mnie ważny skrypt. cron co 1 min. Prosze spojrzeć w watek publikera https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...2644&st=810

Mam tmd .... z usa i co kilka dni mnie blokują.

Nieprawidłowo skonfigurowany skrypt zajedzie każdy serwer.. a więc upewnij się co do tego a wtedy szukaj.

Niedługo skończy się dla wielu "zwycięzców" konkursu okres darmowego serwera w Iswift. Jeżeli nie mam zamiaru dalej korzystać z usług Iswift (na razie, bo ogólnie byłem umiarkowanie zadowolony ) to coś muszę wysyłać, pisać, czy po prostu nie płacić?

Wystarczy nie uiszczać żadnej opłaty i będzie to równoznaczne z rezygnacją z naszych usług. Nie ma obowiązku przedłużania usługi.

od tygodnia nic się nie poprawiło, mimo że serwery jako tako pracują to nagminnie jest problem z połączeniem z bazą danych, dzisiaj praktycznie ono nie istniej, albo 500 albo strona się nie wczyta.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Przyznaję, dzisiaj mały problem występuje i został on dokładnie przeanalizowany. Użytkownicy serwera S2 mogą odczuwać pewne niedogodności za które najmocniej przepraszamy. Kolejna maszyna jest już gotowa, więc jest to kwestia myślę 3/4 dni aż wszyscy odczują sporą zmianę na lepsze.

Po zakończeniu wszystkich prac postaramy się również zrekompensować chociaż symoblicznie utrudniania jakie miały miejsce użytkownikom tego serwera.

Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.

Drobna aktualizacja informacji.

Pewne problemy z internalami mogą występować jeszcze w ciągu dzisiejszego dnia. Jutro sytuacja powinna ulec drastycznej poprawie. Skończą działanie pewne procesy których niestety nie możemy teraz zlikwidować. Mimo poprawy pewni użytkownicy i tak będą przenoszeni na s5 w celu podniesienia jakości usług na serwerze S2.

Raz jeszcze przepraszamy za utrudnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności