Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

obecnie to jest system różnicowy. Czyli mamy własną bazę na serwerze, użytkownicy zgłaszają które katalogi są nowe a które nie działają. I raz na dzień powiedzmy jest generowana paczka typu "Dodaj 5 nowych, usuń 1 niedziałający".

Będę musiał w takim razie poprosić pracownika, aby dorobił opcję pełnej synchronizacji poprzez ściągnięcie całej bazy katalogów z serwera do aplikacji

pozdr.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyciąg z regulaminu waszego programu .

4. W przypadku korzystania przez LICENCJOBIORCĘ z Oprogramowania w sposób

sprzeczny z § 5 niniejszej Umowy LICENCJOBIORCA zobowiązany jest do zapłaty na

rzecz LICENCJODAWCY kary Umownej w wysokości 25.000,00 PLN. (słownie:

dwadzieścia pięć tysięcy zł).

bp za złamanie tego zapisu grozi 25 tyś zł kary.

1. Na żądanie LICENCJODAWCY z powodu podejrzeń o naruszenie licencji, przesłane w

formie pisemnej lub elektronicznej LICENCJOBIORCY, LICENCJOBIORCA

niezwłocznie doręczy LICENCJODAWCY na adres: Szczecin 70-781 ul. Fioletowa 73/3,

swoje pisemne oświadczenie potwierdzające, że korzysta z Oprogramowania zgodnie z

postanowieniami niniejszej Umowy.

2. Brak doręczenia oświadczenia, o którym mowa w ustępie 1, w terminie 14 dni od

otrzymania pisemnego lub elektronicznego żądania LICENCJODAWCY jest

równoznaczny z oświadczeniem LICENCJOBIORCY, iż korzysta on z Oprogramowania

w sposób sprzeczny z postanowieniami niniejszej Umowy.

Sory ale jest to torszkę nie adekwatne do realiów życia.

Jak pojadę na wakacje dostanę od was list i na niego nie odpiszę to będę płacił 25 tyś zł ?

W głowę się puknąć. ;) aby tego używać.

Witam,

Zleciliśmy kancelarii prawnej wykonanie umowy, tak sami nam wpisali jako straszak dla 16stolatków, którzy "piratują" po necie.

Nigdy nie wysyłaliśmy takiej wiadomości od 2 lat tego regulaminu (SA i A)

Jeśli by nawet coś takiego się zdarzyło I osoba by nie używała pirackiego SemiAddera - nie mamy szans dostać takiego odszkodowania. Chodzi tu bardziej o zabezpieczenie się przed piratami. Jeszcze w Styczniu mowa licencyjna będzie raz analizowana przez inną kancelarię.

Także spokojnie można używać programu SemiAdder

pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

u nas dziś testowaliśmy, także działa normalnie. Zgłoś najlepiej na bok@semiadder.pl z konkretnym opisem jak do tego doszło lub jaki błąd jest.

logo-orange.png

• 3 tygodnie później...

Sprawdzałeś spam... bo w obecnej dobie trzeba też niestety sprawdzać zakładkę spam w poszukiwaniu "chcianych" wiadomości :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam,

proszę jeszcze raz podesłać wiadomość i najlepiej jej kopie na PW.

zostanie sprawa od ręki załatwiona :)

logo-orange.png

zaistalowałem sobie i nie działa tak jak trzeba selekcja katalogów nie wiem czy to przypadek czy moze w demo tak poprostu jest ??

Proszę opisać co w selekcji katalogów nie działa tak jak trzeba.

zainstalowałem i w ogole nie chce się uruchomić, pojawia się ekran programu i tyle... mam viste

Proszę spróbować uruchomić aplikację jako administrator (nawet jeżeli operujesz na koncie administratora). Aby tego dokonać należy przejść do właściwości skrótu klikając na nim prawym przyciskiem myszy i z menu kontekstowego jakie nam się rozwinie wybrać Właściwości | Zaawansowane -> zaznaczamy pole Uruchom jako Administrator. Jeżeli to nie pomoże to proszę poczekać troszkę dłużej i powinno działać poprawnie. Spowolnienie może być spowodowane połączeniem internetowym.

Mam pytanie: kiedy znowu zacznie działać licznik dodanych danego dnia wpisów?

Przed chwilą sprawdziłem i wszystko jest ok. Proszę spakować program i wysłać mi mail-em. Sprawdzę u siebie i dam znać

We wszystkich sprawach można się zwracać mail-owo na adres j.piasecki+@+enterso.pl (bez plusów oczywiście).

stopka_SemiAdder.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności