Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

.... Dla paru osób(,którzy na PiO pokazali się jako profesjonaliści) zostanie rozesłana za darmo wersja pełna SemiAddera.

czyt. Którzy najwięcej spamowali nasze blogi i katalogi adderami.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale co tam edycja bazy katalogów, nie ma nawet możliwość wczytania samych adresów...

..no ale i jeśli było to i tak na nic, w wersji demo nie udało mi się dodać ani jednego wpisu.

Straciłem około pół godziny, i nadal błąd: "jakaś wartość jest nieprawidłowa", komuś się udało?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Instalator wołał o .NET 3.5 i skończyło się moje testowanie. Nawet nie wiem czy da się to (.NET) zainstalować pod wine (Linux), dla jednego programu nie będę kombinował :P

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Tak jak wspominał Mar program powinien stosować standardowe i bardzo popularne mieszanie typu {synonim1|synonim2}.

Możliwość sprawdzania ilość zaindeksowanych stron w google i bl z yahoo - tego mi brakuje w SK.

Własna lista katalogów to podstawa.

Od SK SemiAdder różni się wyglądem. Posiada też mieszanie słów kluczowych.

Treningi WattUp.pl

Witam,

dziękuję za cenne uwagi, wszystko co jest powyżej zaznaczone będzie wprowadzone przez moich pracowników w ciągu tego tygodnia. Zarówno ingerencja w bazę katalogów, sprwadzanie aktualnego site, pr itp.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Można by też zrobić żeby można było samemu stwarzać grupy katalogów, przykładowo: 1. Grupa katalogów ogólnych 2. Grupa katalogów tematycznych(komputer) 3. Grupa katalogów tematycznych(finanse, ekonomia). Wtedy taki program jest bardzo skuteczny, sami możemy sobie stworzyć listę własnych katalogów, mamy pełną kontrolę nad wszystkim.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

No to ciekawie się zapowiada, co do ingerencji w bazę katalogów proponuję możliwość wczytania własnej listy np. z plik .csv,

z takim danymi jak, adres, data dodania katalogu, skrypt, link zwrotny, moderacja, tematyka, link G, site G, linki Yahoo, taki jakie oferuje katalogiseo.info, wiele osób z niego korzysta i było by to bardzo przydatne, oczywiście, można zmienić trochę schemat, by utworzyć jakiś standard. Jak również usuwanie, edycja katalogów.

..i oczywiście możliwość wczytania listy katalogów już dodanych.

Proponuję także zapoznać się z tym wątkiem, jest tam bardzo cennych uwag, a co najważniejsze, błędy, których warto było by się wystrzec.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

co do katalogow moderowanych warto by dodac opcje by zaznaczyc, czy wpis zostal zaakceptowany, czy tez nie - bo trafiaja sie niby moderowane katalogi, gdzie malo kto sie fatyguje by tam zagladac

i powtorze - najwiekszy nacisk na prace z baza katalogow, mar linka do sciagi wam podal

Instalator wołał o .NET 3.5 i skończyło się moje testowanie. Nawet nie wiem czy da się to (.NET) zainstalować pod wine (Linux), dla jednego programu nie będę kombinował :)

A ja pokombinuje- bo co się ma nie dać, jak się wszystko da ;) Ale to dopiero po sesji && jak wprowadzone zostaną pierwsze poprawki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności