Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ściągnąłem plik z katalogiseo.info pod SemiAddera. Przy imporcie wywaliło błędy.

Zajrzałem na bodajże 17 stronę tego posta i skorzystałem z instrukcji mimo wszystko otrzymałem kolejne błędy:

"Linia nr ...: Liczba wartości kwerendy i liczba pól docelowych nie są takie same."

Jest mi ktoś w stanie pomóc?

Semiadder to maksymalny gniot. Kiedyś nie mając pojęcia, że są inne aplikacje uznałem, że ten reklamowany produkt jest ok.

Poważne wady:

1. Brak wsparcia. Jak masz problemy to rozwiąż je sam.

2. Raportowanie problemów do twórcy i sprzedawcy oprogramowania jest bez sensu - i tak nic to nie zmienia.

3. Superpowolne działanie aplikacji - koszmar.

4. Wiele katalogów powoduje zawieszenie aplikacji.

5. Nieaktualna lista dostępnych katalogów.

6. Gdy Google zaktualizuje PR to ty zaktualizuj go również, w 10 tys katalogów, z których i tak 3/4 nie działa. Zrób to sam ! Dasz radę !

Mniej krytycznych problemów jest o wiele więcej.

Jakiś czas temu chciałem odsprzedać ów soft komuś i tu zauważyłem, że licencja mi na to nie pozwala... Sprytne.

Decerios

Na razie cierpliwie czekam na odpowiedź na e-mail, lub forum, ale program posiadam od tygodnia i nie korzystam z niego bo czekam na informacje. Kupiłem kiedyś SeoAddera i na kontakt nie narzekałem, ale to było za czasów, kiedy jeszcze robił to jeden człowiek i nawet na gg można było go złapać.

Ja osobiscie musze pochwalic produkt. De facto mialem przerwe roczna z korzystania z SemiAddera - wtedy bylo nie za ciekawie, natomiast jakiez bylo moje zdumienie jak po tym czasie odpalilem program na nowo, wszystko smiga, nic sie nie wysypuje - az milo :D

pozdrawiam

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

• 4 tygodnie później...
Ja osobiscie musze pochwalic produkt. De facto mialem przerwe roczna z korzystania z SemiAddera - wtedy bylo nie za ciekawie, natomiast jakiez bylo moje zdumienie jak po tym czasie odpalilem program na nowo, wszystko smiga, nic sie nie wysypuje - az milo :brawa:

pozdrawiam

dzięki Yellow za te miłe słowa.

Niedawno wprowadziliśmy obsługę precli, dwa dni temu poszerzyliśmy o tę obsługę pomoc w https://semiadder.pl/pomoc.html w zakładce tworzenie konfiguracji. Jeszcze dzisiaj lub jutro dołożymy również przykładowo wykonaną konfigurację (będzie nowy box po prawej stronie).

Zakończyliśmy również sondę z pytaniem o pożądane przez użytkowników nowe funkcjonalności w oprogramowania SemiAdder. Teraz opracowujemy wyniki sondy, a właściwie już kończymy to opracowanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo wyszło sporo konkretów i wiemy w którym kierunku chcą podążać użytkownicy programu, a nie tylko wydaje nam się:brawa: po zakończeniu tego opracowania zamieśmy informację o wynikach i przystąpimy do pierwszych prac rozwijających oprogramowanie, w tym kierunku w którym WY chcecie.

Będę Was na bieżąco informować, jednocześnie prosząc o dalsze cenne sugestie. również nt. strony pomocy. Czy korzystanie z niej? Przydaje się? czy trzeba coś dołożyć?

Semiadder to maksymalny gniot. Kiedyś nie mając pojęcia, że są inne aplikacje uznałem, że ten reklamowany produkt jest ok.

Poważne wady:

...

3. Superpowolne działanie aplikacji - koszmar.

4. Wiele katalogów powoduje zawieszenie aplikacji.

5. Nieaktualna lista dostępnych katalogów.

co do punktu 3 to zgadzam sie w 100%, program tylko dla ludzi cierpliwych. Mi niektóre katalogi może nie zawieszaja, ale na pewno przywieszaja na moment aplikacje. No i ta lista katalogow pozostawia tez troche do zyczenia.

ogolnie pewnie mozna bylo lepiej zainwestowac te pieniadze.

to co pietrek wyciągnąłeś jest już raczej przestarzałe i wyszły już aktualizacje. Także polecam zaktualizować sobie program, bo warto.

Z tą bazą katalogów to fakt, ale jak wspomniałam znacznie ja rozbudowaliśmy, a teraz moderujemy ręcznie. Jak skończymy jestem pewna, że będziecie zadowoleni:)

tak na marginesie, obiecane rozszerzenie pomocy w https://semiadder.pl/pomoc.html już wrzuciliśmy.

aktualizowalem wczoraj i dalej ta sama wersja 1.5.43 i dalej sie przywiesza. ??

i czy nie da sie zrobic aby nie ladowal np animacji flash, grafiki itp ? chyba troche by to szybciej dzialalo. ?

i jak wylacze funkcje podswietlania wyrazen to aplikacja dziala znacznie szybciej, nie przywiesza się, no ale znowu musze poswiecac wiecej czasu..

Czy wy będziecie rozwijać ten program jeszcze ?

Bo strasznie licho z aktualizacjami ostatnio.

Co do katalogów przydałaby się funkcja update PR listy w programie.

Bo połowa z nich ma niezgody PR z tym co jest w rzeczywistości.

Program tak zamula , że szok. Ja osobiście mam ochotę wywalić komputer za okno jak semiaddera używam. Weście coś z tym zróbcie, żeby tak nie zamulał.

Jest już najnowsza wersja programu SemiAdder.

Oto nowości Wersja 1.5.44 2010-04-26:

- Poprawka podświetlania słów kluczowych – przyśpieszająca podświetlanie, a zarazem działanie programu.

- Wprowadzenie narzędzi do sprawdzania pozycji strony w wynikach wyszukiwania strony Google – dzięki tym narzędziom można sprawdzić w programie, na której pozycji na stronie Google znajduje się strona. Program przechowuje historię pozycji w bazie danych dzięki czemu można na bieżąco śledzić na bieżąco postępy pozycjonowania.

- Wprowadzenie narzędzi prezentacji pozycji strony w wynikach wyszukiwania strony Google na wykresie – na podstawie historii program pozwala na przedstawienie wyników pozycjonowania na wykresie.

Wersja pełna do ściągnięcia

https://semiadder.pl/files/SemiAdderFull.exe

stopka_SemiAdder.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności