Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Aby dodać nowe katalogi można skorzystać z opcji 'Import listy' w 'Zarządzaniu katalogami'. Przed importem warto skorzystać z opcji 'Eksport listy' i wygenerować obecną listę katalogów, jako kopia bezpieczeństwa oraz po to aby sprawdzić jaki format ma plik csv.

Pełen opis importu katalogów można znaleźć na stronie https://semiadder.pl/pomoc.html.

Aby usunąć katalogi proszę w 'Zarządzaniu katalogami' wgrać wszystkie katalogi, następnie zaznaczyć z listy katalogi do usunięcia (mogą być wszystkie) oraz nacisnąć przycisk 'Usuń katalog'.

stopka_SemiAdder.png

• 1 rok później...

Witam,

Mam problem z programem Semiadder. Gdy chcę wejść w zakładkę zarządzanie katalogami to cały program się zawiesza i nic nie można zrobić prócz wyłączenia programu. Problem zgłaszałam u producenta programu, poproszono mnie o wysłanie spakowanych plików i na tym się skończyło - pisałam maile ale pozostają one bez odpowiedzi.

Czy ktoś miał może taki problem i wie jak temu zaradzić? Kończą mi się już katalogi w bazie i chciałabym zaimportowac nowe.

Zapraszam nowy katalog stron

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dobrze się pracowało na programie dopóki nie zechciałam dodać nowych katalogów do bazy. Przy kliknięciu na zakładkę zarządzanie katalogami cały program się zawiesza i nie można nic zrobić prócz wyłączenia programu. Sprawa zgłaszana do producenta w lipcu nadal nie rozwiązana, zero kontaktu więc na chwilę obecną program pozostaje bezużyteczny, chyba czas się rozejrzeć za programem konkurencji. Zna ktoś jakiś dobry program?

Zapraszam nowy katalog stron

Pracować pracuje się dobrze... ale nie wiedzieć czemu mi na netbooku się tnie.... a u kolegi nie - mimo że mamy prawie identyczną konfigurację (tylko inna marka i inna grafika, reszta identyczna) - korzystam jak mam dostęp do stacjonarnego, a jak nie to 6 lub 8 i problem z głowy - raz tydzień wpisuje tokeny i hasełka idą powoli do góry... a na co dzień na netbooku - SeoBohater ;)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

...

Nie otrzymaliśmy żadnego zgłoszenia dotyczącego SemiAdder'a które nie byłoby rozwiązane. Od Pani także nie dostaliśmy żadnego zgłoszenia na temat wieszania się programu w trakcie dodawania nowej bazy katalogów, czy jakiegokolwiek innego problemu. Mamy dwa numery telefonu na które można z problemem zadzwonić, dwa adresy mailowe na które można napisać. Proszę w takim razie zadzwonić na numer 791 791 151, łączy bezpośrednio z pomocą techniczną, gdzie support od ręki załatwi Pani sprawę. Trzeba zresztą było zrobić to już wcześniej.

Jeśli rzeczywiście do nas Pani pisała maile, to proszę o podanie adresu z którego były wysyłane - przeszukam skrzynkę dokładnie i dojdziemy, czemu rzekomo zostały pozostawione bez odpowiedzi.

I chciałbym zwrócić, że w rozumianym przez Panią "zero kontaktu" zawierają się dwie odpowiedzi na forum, na które nasi pracownicy kompletnie nie mają obowiązku zaglądać. Więc proszę nie wyciągać pochopnych wniosków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności