Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A u mnie instalacja i dodawanie przebiegło bez problemów. Dodałem chyba do 2 katalogów - szczerze mówiąc nigdy nie korzystałem z SK, tylko jak się pojawiło chyba w pierwszej wersji to zobaczylem jak działa coś takiego chyba to byla wersja demo.

To mi się nawet podoba, przeglądarka ma zakładki - popularny temat "pozycjonowanie" przeszukiwało strukturę katalogu bezbłędnie.

Myślę, że jak twórca nie będzie skąpił by na początku zainwestować (w programistów) i zrobią wszystko do końca to może być naprawdę fajne narzędzie.

Ogólnie mnie brakuje jakiejś bazy katalogów wewnątrz użytkownikami - tzn. taki program (oczywiście za zgodą posiadacza) łączył by się z serwerem na którym była by taka główna baza katalogów - i powiedzmy jeżeli taki użytkownik by oznaczał jakiś katalog za niedziałający - szło by info do tej głównej bazy... powiedzmy jeżeli kilka zgłoszeń pójdzie to katalog jest usuwany z bazy (ew. idzie do przeglądu moderatorów) - tak samo ktoś dodaje nowy katalog - to łączy się z bazą i dodaje go też do głównej bazy katalogów (ew. jakaś weryfikacja czy aby na pewno to jest katalog) i automatycznie każdy aktualizujący sobie bazę pobiera ten nowopowstały katalog do podręcznej bazy programu.

Reasumując - tworzy się wielka baza katalogów - na bieżąco aktualizowana przez samych użytkowników piękna i szczytna idea by była :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

po za tym każdy inaczej odbiera swoją bazę katalogów, jedni chcą mieć wyselekcjonowane katalogi, inni idą na ilość i dodadzą nawet te najbardziej zaspamowane, więc jeżeli ma być możliwość importu z głównej bazy, to import musiałby odbywać się poprzez wybrane parametry, dodatkowo przydałby się system oceny katalogów przez użytkowników programu

Bardzo szczytna, ale z tym dodawaniem nowych to już przy SK było poruszane - wiele osób ma swoje "tajne" strony i nie chce ich udostępniać przez co musi być możliwość wyboru, bo inaczej część osób się zrazi...

Zawsze można, np. na dany katalog dać np. "kłódkę" która będzie symbolizowała, że ten katalog nie będzie wysyłany do ogólnodostępnej bazy. Ew. jeszcze inaczej stworzyć zakładkę z katalogami własnymi - a ta zakładka nie będzie się łączyła z serwerem.

To akurat są detale.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Witam,

prosiłbym o szczegóły co się nie podoba, czego brakuje - chętnie wzbogacimy program. Pisanie ze coś jest złe jest mało kreatywne.

Dla osób, które podpowiedzą coś ciekawego darmowe licencje na SemiAddera. Zachęcam.

Program jest w wersji pierwszej, aby coś się ruszyło już do przodu i będzie na bieżąco wzbogacany o nowe opcje.

pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Włączam SK i co mnie denerwuje na starcie? To że działa na silniku IE! Przydałby się wybór między silnikiem przeglądarek.

Wersja pod Linux - pamiętam że największy kłopot w uruchamianiu SK w Winne to IE.

Sprawdzanie site google, ilości linków z yahoo i aktualnym PR. Koniecznie musi to być jako opcja, bo wiadomo że łatwo zapałać bana na 24h za zbyt wiele zapytań.

Przy liście katalogów w graficzny sposób można by zaznaczyć to czy katalog jest: darmowy/ /wymaga linka zwrotnego/moderowany. Czasem nie mam pod ręką komórki aby wysyłać sms, a filtrowanie listy na jeden dzień jest dosyć uciążliwe. Brakuje też informacji o PR.

Ładne, przejrzyste i szczegółowe raporty z możliwością zapisu w pdf, csv, html, txt (tak aby można było szybko dodać do swl w celu dopalenia wpisu).

Treningi WattUp.pl

czego brakuje
Wersji po Linuksa :unsure:

Tutaj Panowie niestety związali Linuksiarzom na razie ręce- nie znalazłem jakiegokolwiek opisu instalacji .NET 3.5, ale też nie próbowałem tego instalować normalnie, jak to sie w wine robi :)

Wersja pod Linux - pamiętam że największy kłopot w uruchamianiu SK w Winne to IE.

To już nie jest problem:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=53375

;)

prosiłbym o szczegóły co się nie podoba, czego brakuje - chętnie wzbogacimy program. Pisanie ze coś jest złe jest mało kreatywne.

Zapytalem czy jest na silniku IE czy na Gecko. Zostalem zignorowany. A jest to roznica bardzo istotna, Jesli na silniku IE, to bardzo zle, chociazby ze wzgledow bezpieczenstwa.

Jesli na gecko to swietnie, przy czym mala uwaga - lepiej to robic jako nakladke na SeaMonkey, niz FF - ze wzgledu na roznice szybkosci i obciazenia RAM.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zamiast wprowadzać nowe modyfikacje może zacznijcie od tego by ten program działał w ogóle ? Poniżej screen:

mwsnap003on7.th.jpg

Nawet jeśli jest to nakładka na IE (a jest na bank) to program powinien działać bez udziału bibliotek .NET. Godzina pierdzielenia się z instalacją najnowszej wersji 3.5 żeby później zobaczyć błąd już na starcie - sorry ale coś tu jest nie tak.

Tworzenie kolejnego klona SK i SeoMachiny jest już bez sensu - chcecie się czymś wyróżnić stwórzcie program na javie tak by pracował na każdym systemie, dodajcie do tego takiego mini SeoQuake z PR i site i wtedy się ogłaszajcie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności