Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

pachol: w liście są wordpress'y i MC więc możliwość raczej jest.

Testuje już chwilę pełną wersje i nawet mi się podoba ten program. Na pewno musicie dorobić opcję pełnej modyfikacji katalogów(usuwanie, dodawanie, tworzenie własnych grup katalogów), bez tego ani rusz. Dodatkowo proponuję zrobić aby w okonie w którym wyświetlany jest katalog powinno pojawić się coś na wzór SeoQuake.

edit: kiedy będzie można się spodziewać pierwszej wersji z poprawkami?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

polecam do ściągnięcia nowszą wersję SemiAddera - www.semiadder.pl

Zawiera moduł do aktualizacji na bieżąco oraz jest już możliwość zarządzania bazą.

Tworzenie grup katalogów będzie w PN/WT

pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Zawiera moduł do aktualizacji na bieżąco oraz jest już możliwość zarządzania bazą.
Ale nie można wczytać własnej listy tak?

EDIT.

Do tego piszesz, żeby zgłaszać swoje uwagi, wszyscy jedno znacznie podkreślili, że trzeba się trzymać standardów, a nie wprowadzać własne, np. w przypadku użycia synonimów, ale jak widać zostało to "olane" jak większość rzeczy napisanych w tym wątku, włącznie z możliwością importu bazy katalogów, listy katalogów do których strona została dodana etc.

Ale cieszmy mnie jedno, to, że pojawiła się konkurencja teraz może bardziej autorzy programów zaczną doceniać klientów.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

1. wszystko przeglądamy w tym wątku i wszystko będzie wprowadzane - nie jesteśmy w stanie od tak wgrać wersji któa by miała wszystko. Ale na bieżąco będziemy informować o kolejnych funkcjach jak np import z pliku

2. .Net narazie tak - później prawdopodobnie będzie przepisany SemiAdder tak by nie wymagał.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

na www.semiadder.pl jest Demo do pobrania

oraz możliwość zakupu pełnej wersji SemiAddera za 99zł brutto

logo-orange.png

- brak ingerencji w listę katalogów;

Pytanie do twórcy addera : czy ty człowieku po 6 wersjach addera i nie ustannych prośbach o zrobienie coś z listą dalej wypuszczasz śmieciowatą listę qlwebów :/?

Ludzie... przemilczałem 3 ostatnie wersje i jakoś sobie radziłem z listą ale ile można ;).

Tak jak powiedział @up, dzięki swojej pięknej bazie macie jakieś 50% userów mniej.

1. Co do sprawdzania aktualnego PR katalogu i site... Myślę, że powinno to być na zasadzie takiej, że użytkownik przy każdym katalogu ma opcje by sprawdzić PR katalogu i jego site. Można by zrobić oczywiście by sprawdzało wszystkie jak kliknę aktualizuj wszystkie jednak będzie to narażone bardziej na blokadę z powodu spamu przy obszernej bazie. Można oprócz tego wprowadzić moduł aktualizacji przez serwer semiaddera, który powiedzmy co tydzień aktualizował by zapis w bazie katalogów o PR, o site i inne. W ten sposób osoba kupująca produkt będzie miała świadomość, że program jest aktualny i jego autorzy o niego dbają. Nam też to z pewnością ułatwi.

2. Baza katalogów - rzecz kluczowa. Jej jakość i rozmiar to priorytet. Czym bardziej będziemy mogli w nią ingerować, czym większe będzie pole popisu dla pozycjonerów, tym lepiej dla wszystkich. Uważam, że koniecznym wręcz jest stworzenie modułu aktualizującego bazę katalogów. Mogło by to wyglądać tak, że główna baza katalogów leżała by na serwerze semiaddera, ktoś by o nią cały czas dbał, moderował, dodawał nowe katalogi, wprowadzał korekty. W programie natomiast można by łatwo klikając jeden przycisk - pobrać aktualizacje.

3. Powinien się pojawić jakiś formularz w którym Użytkownicy mogli by zgłaszać adresy katalogów, które po zatwierdzeniu przez moderatora były by wprowadzane do głównej bazy katalogów.

4. Czas dominacji IE się skończył, większość osób używa już ff, zdecydowana większość pozycjonerów używa ff więc krokiem dobrym wydaje się oparcie programu na silniku gecko.

5. Możliwość tworzenia swojej własnej bazy katalogów, osobnej lub jej importu do programu.

6. Ktoś już mówił ale powtórzę by nie zostało pominięte. Łatwy eksport do csv, txt etc urli z wpisami w katalogach by łatwo i szybko dało się to wrzucić do SWL

- brak ingerencji w listę katalogów;

Pytanie do twórcy addera : czy ty człowieku po 6 wersjach addera i nie ustannych prośbach o zrobienie coś z listą dalej wypuszczasz śmieciowatą listę qlwebów :/?

Ludzie... przemilczałem 3 ostatnie wersje i jakoś sobie radziłem z listą ale ile można :lol:.

Tak jak powiedział @up, dzięki swojej pięknej bazie macie jakieś 50% userów mniej.

Dokładnie. Mam Addera 5.40 i co? Mam jakąś bazę z której może jeszcze 10% katalogów działa!

Zamiast robić kolejne wersje adderów skupcie się na bazie z samymi katalogami - chętnie kupiłbym nową wersję addera, ale jak mam płacić i dostać znowu taką lipą i dodatkowo być olewany (zero odpowiedzi na maile) to jednak postoję z boku i popatrzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności