Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

Popieram jak najbardziej!

Rozumiem, że kilkadziesiąt tysięcy katalogów ładnie brzmi marketingowo. Może w tej sytuacji warto by było sprzedawać dwie wersje? Jedną z tą "wypasioną" bazą na allegro a drugą tu, na PiO - ze staranie przebraną bazą katalogów z możliwością aktualizowania.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

jest już gotowa. Teraz jeszcze pare drobiazgów i jutro / pojutrze będzie wgrana nowa wersja.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Nowa wersja SemiAdder:

- Poprawiona większość zgłoszonych błędów

- Edycja bazy danych

- Możliwość tworzenia własnych grup katalogów

- Statystyki bazy danych

- Seo Info strony (PageRank oraz Site)

- Poprawa tworzenia grup konfiguracji oraz podświetlanie na czerwono błędnie wypełnionych pól

- Aktualizacje

Zachęcam do ściągania i testowania SemiAdder

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Jest? Albo będzie możliwość wczytania własnej listy? Bo nie widzę takiej możliwości..

Po drugie wyłączyłem SEO Info, auto pobieranie a program nadal na każdej podstronie pobiera te dane,

co spowalnia całe działanie, nie lepiej sprawdzać tylko stronę główną?

Do tego, jak by zakładki działały tak jak w FF, to by było super, zamykanie środkowym klawiszem itp.

...a co najgorsze, możliwości wczytania katalogów, które zostały już dodane, nadal nie ma.

EDIT.

Jeszcze raz zapytam, nie można trzymać się ogólnych panujących zasad, a dokładnie synonimów {slowo1|słowo2} takie to trudne,

masę osób w tym ja ma tak przygotowane opisy itp.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Po drugie wyłączyłem SEO Info, auto pobieranie a program nadal na każdej podstronie pobiera te dane,

co spowalnia całe działanie, nie lepiej sprawdzać tylko stronę główną?

To fakt, właściwie to najbardziej interesująca jest główna i ta własna lista katalogów(oraz dodanych wpisów) to chyba postulaty większości użytkowników. :)

Witam,

w porządku, więc zrobi się domyślnie sprawdzanie tylko dla głównej a w opcjach możliwość sprawdzania na każdej podstronie.

import / eksport - w najbliższych dniach będzie gotowy - obecnie można tworzyć grupy katalogów np. tematycznie katalogi do pozycjonowania stron z meblami

logo-orange.png

Nowa wersja SemiAdder

- Test Google Ban

- Schemat synonimów zmieniony z '#' na standardowy '|' (wcześniej był # ponieważ wiele ludzi myliło z "/")

- Poprawione pobieranie PR, Site i Ban, gdy jest wyłączone w trakcie.

Zachęcam do ściągania i testowania SemiAdder

logo-orange.png

Jak wygląda aktualizacja, jak ściągnę wersje z wczoraj, to potem jak np. zaaktualizować do dzisiejszej ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Rzeczywiście w DEMO nie ma "aktualizuj"

w wersji pełnej oczywiście jest taka opcja.

powinno wystarczyć wgranie nowego exeka (instalacja), baza w plikach zostaje

postaram się aby jednak i w demo była aktualizacja.

logo-orange.png

Nowości w SemiAdder:

- Możliwość aktualizowania wersji Demo

- Możliwość korzystania z programu / ponowienie połączenia w przypadku braku internetu

logo-orange.png

Poprawiona wersja jest już dostępna - SemiAdder

Import eksport w trakcie realizacji. (ukończone będzie jutro lub w PN ).

logo-orange.png

Podłączę się do tematu

mam pytanie, właśnie chcę kupić tego typu program i nie wiem na chwilę obecną co wybrać jeszcze tydzień temu byłem za SK, a po przeczytaniu tego postu mam dylemat, chciałbym się poradzić co lepiej SK czy Semi ?

Z góry dziękuję za pomoc

Póki nie ma tych opcji, które sugerowałem powyżej.. tz. importów listy katalogów, listy dodanych już wpisu..

eksportu tych list oraz parę kosmetycznych poprawek nadal polecam SK.

Ale jak widzisz za parę dni ma się to pojawić, więc póki co radzę poczekać a w tym czasie przetestować dema omawianych programów.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności