Skocz do zawartości

SemiAdder

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeszcze jedno... po ok. 30 min. katalogowania program zaczyna "przycinać" -na jakąś reakcję po kliknięciu na np. katalog/kategorię trzeba czekać nawet kilka sekund :/ Przez takie mulenie, katalogowanie tym programem straciło sens. Dodam, że zajęcie pamięci/procesora przez Semiaddera jest w normie.

Witam,

dziękuję za informację. SemiAdder był dziś testowany parę godzin, lecz nie zaobserwowalismy takiego efektu. Czy można prosić o precyzyjniejsze okoliczności?

postaramy się odnaleźć i zlikwidować tą sytuację.

Podczas aktualizacji pojawiać się już będzie także lista zmian.

Pozdrawiam

Enterso

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Kolejny błąd:

Gdy wchodze w Zarządzanie Grupami Konfiguracji, wybieram odpowiednia konfiguracje, uzupelniam dane i na koncu wybieram grupe katalogow do ktorych chce dodac swoj serwis, ustawiam jakies warunki np. katalogi z PR>=1 to przy załadowaniu konfiguracji do projektu wyskakuja mi 2 katalogi w "dostępnych" gdy wykonam taka czynność w Zarządzaniu Katalogami wyskakuje ich cała masa.

btw. zawiesila mi sie program podczas sciagania aktualizacji - zabilem proces po 10minutach i zaciagnalem, zainstalowalem na obecnego nowego SemiAddera, tracac stara baze, czy jest szansa jej odzyskania?

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

1. Proszę opisać dokładnie jakie ustawienia zostały wpisane w zakładce "Katalogi do których strona zostanie dodana"

2. Usuniętej bazy nie da się już odzyskać. Można spróbować programem do odzyskiwania danych, ale gwarancji nie ma. Plik jaki ma być odzyskany nazywa się "database.mdb". Baza została nadpisana nowym schematem z nowej wersji SemiAddera.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Witam

SemiAdder 1.5.11 - Pobierz

Najnowsze zmiany:

* Poprawki dotyczące paska postępu podczas importowania i wyświetlania katalogów.

* Zwalnianie wszystkich zajętch niepotrzebnych zasobów pamięci.

* Poprawki dotyczące aktualizacji.

* Dadanie separatora umożliwiającego zmianę rozmiarów okna przeglądarki.

* Import katalogów w tle aplikacji.

* Usuwanie białych znaków w formularzu rejestracji oprogramowania.

Na bieżąco dopasowujemy oprogramowanie dla Was - zachęcamy do dzielenia się opinią i sugestiami, aby stworzyć jak najlepsze narzędzie ułatwiające prace pozycjonera.

Pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png

Nie wiem, chyba już o tym wspominałem, a ciągle tego brak lub tego nie widzę, co powstrzymuje mnie przed przerzuceniem się na ten program, brak prostej możliwości wczytywania samych adresów bezpośrednio do pól: dostępne, użyte, niedziałające.

Możliwość taka była by bardzo pożądana w przypadku przeniesienia projektów z innych programów, czy też uwzględnienia adresów katalogów do których nasza strona jest już dodana, bo należy zauważyć, że nie każdy zaczyna od nowej strony i ją kataloguje, a odwiedzanie katalogów do których nasza strona została już dodana mija się z celem, a myślę, że wprowadzenie tej funkcji to 10 minut pracy programisty.

Ja sobie to wyobrażam tak, klikam tam prawym klawiszem, daję wczytaj listę np. użyte i znikają te katalogi z listy dostępne, i tak samo wczytuję niedziałające i znikają one z dostępne, a do tego np. wczytuję sobie sam szybko listę samych katalogów do pola dostępne, i to wszystko z prostego pliki .txt z samymi adresami.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Generalnie jak narazie program mi się spodobał ale jak to zawsze jest jakieś ale: więc:

1 - zrzut ekranu, powinien być wykonywany wewnątrz okna przeglądarki a nie całego widoku monitora wraz z programem etc, no chyba że to ma być również reklama ;]

2 - program sie przycina ale tylko z włączoną funkcja "SEO Info" bez niej smiga jak szalony, ale funkcja nie jest po to aby była wyłączona, moze da sie troszkę to dopracowac?

3 - Multi - przeglądarka otwiera 3 karty czy ile tam chcemy ale po dodaniu katalogu do np. "Użyte" zakładka cały czas wisi, i tak jak wykożystamy otwarte zakladki trzeba je pokolei zamykać, a nie mogło by być tak:

przy kliknięciu na przypisanie katalogu do kategorii np " użyte" czy "nie działające" zakladka z tym katalogiem zostaje zamknęta, to by bardzo ułatwiło a juz nie mowie że wraz z zamknęciem ostatniej zakaldki mogły by otwierac sie nowe 3 czy ile tam mamy wybrane w multi zakldkach, oczywiscie opcja do wyboru czy on czy off gdzies koło wyboru multi zakładek

narazie tyle moich obserwacji - 1 dzień ;]

3 - Multi - przeglądarka otwiera 3 karty czy ile tam chcemy ale po dodaniu katalogu do np. "Użyte" zakładka cały czas wisi, i tak jak wykożystamy otwarte zakladki trzeba je pokolei zamykać, a nie mogło by być tak:

przy kliknięciu na przypisanie katalogu do kategorii np " użyte" czy "nie działające" zakladka z tym katalogiem zostaje zamknęta, to by bardzo ułatwiło a juz nie mowie że wraz z zamknęciem ostatniej zakaldki mogły by otwierac sie nowe 3 czy ile tam mamy wybrane w multi zakldkach, oczywiscie opcja do wyboru czy on czy off gdzies koło wyboru multi zakładek

Też uważam, że takie coś powinno być, jednak przy XXX katalogach ciągłe otwieranie i zamykanie potęguje czas który mógł by za nas robić program.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Na bieżąco dopasowujemy oprogramowanie dla Was - zachęcamy do dzielenia się opinią i sugestiami, aby stworzyć jak najlepsze narzędzie ułatwiające prace pozycjonera.

Witam

Dlaczego w konfiguracji Semi Addera nie ma dodatkowych pozycji do wypelnianiania katalogów wordpress i mocne linki lub innych katalogow z artykulami ??

Powinny zostac dodane dodatkowe pola a co za tym idzie dodatkowe pozycje wstaw w opcjach.

* krotki opis artykulu

* tresc artykulu

Pozdrawiam

Michal

Witam

SemiAdder 1.5.14 - pobierz program do pozycjonowania

Najnowsze zmiany:

* Dodanie nowej funkcjonalności umożliwiającej zamykanie otwartej przglądarki po przeniesieniu z listy "Dostępne"

* Dodanie zapamiętywania zaznaczonych elementów checkbox na głównej formie aplikacji.

* Poprawki dotyczące pobierania Google site oraz Google ban (Błąd 503).

* Zmiany dotyczące "Zrzutu ekranu" - Zrzut ekranu tylko okienka przeglądarki internetowej.

* Dodanie nowej funkcjonalności: "Wczytaj liste użytych" - umożliwiającej wczytanie z pliku katalogów, do których strona została już dodana.

* Poprawki dotyczące aktualizacji.

* Zwiększenie długości przechowywanych pól konfiguracji: opis, tytuł, słowa kluczowe, login, hasło, e-mail.

Zapraszam do dalszych sugestii i testów, oprogramowanie jest tworzone pod Was, pozycjonerów forum PiO.

Pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png

* Dodanie nowej funkcjonalności: "Wczytaj liste użytych" - umożliwiającej wczytanie z pliku katalogów, do których strona została już dodana.
Szkoda, że w wersji demo nie można tego przetestować, więc zapytam:

Czy podczas wczytywania katalogi te zostają usunięte z dostępne?

I czy nie można tego dodać do wszystkich pól? dostępne, niedziałające itp?

* Poprawki dotyczące pobierania Google site oraz Google ban (Błąd 503).
A można to ograniczyć tylko do strony głównej?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności