Skocz do zawartości

keyword w url

hejowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam phpBB3 i Advanced SEO URL (phpbb-seo.com) + wszystkie dodatkowe mody (np. No du*e, zero du*e)

Teraz chcę wstawić keyword do linków:

czyli np.:

adres.pl/keyword-100-animacji-w-rozdzielczosci-240x320-t9843.html

Tak na szybko mógłbym zrobić zamieniając t (topic) na keyword (ale wtedy wszystkie urle by się zmieniły). A ja chcę zastosować to tylko w wybranych forach/działach (np. ID 1,2,3)

Na supporcie modyfikacji nie chcą odpowiedzieć ;)

A wiem że jest tu wielu speców od PHP i MySQL :)

Pozdrawiam, i proszę o pomoc :)

Ja bym dał to do działu ogłoszeń, tak ktoś ma zrobić od a do z może być problem, chyba ze sam bys zaczął a trzeba by tylko poprawić wtedy rokuję ze znajdą sie pomocnicy :)

Problem tez może byc z tym że masz poinstalowane iles tam kodyfikacji to tez może byc problem bo trzeba by miec dostep do Twego serwisu albo zrobic sobie lokalnie podobne środowisko, co tez może byc problematyczne.

Maximus Marius akurat ze stworzeniem środowiska nie będzie problemu

bo jest : phpBB SEO Premod 3.0.4

Tak właśnie myślałem żeby to zlecić komuś

ale w tym temacie chcę się dowiedzieć czy ktoś by umiał to zrobić. (bo na pewno wymaga to ingerencji w MYSQL i PHP)

Maximus Marius , a ty byś to umiał zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności