Skocz do zawartości

Meil - o co kaman?

webwriter

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam następujący problem już drugi raz ktoś mi wyłączył stronę i włączył błąd 500

Postanowiłem zrobić stronę pod to zaplecze systemów, zdążyłem ją dodać tylko do jednego systemu, gdy chciałem dziś podłączyć kolejne systemy by mieć tam także linki dostałem meila.

Choć nie o ten meil problem. Dostałem go na domenę i po tym moja domena przestała działać, jakiś błąd 500. Meil dotyczył innej domeny, tej którą udało mi się dodać ale przestała chodzić ta na którą przyszedł i była w danych who is jako kontakt.

Czy ktoś może wyłączyć mi stronę? jak używam tych systemów? Bo ja już nie rozumiem.

Poczta była takiej treści:

Szanowny właścicielu domeny *******.com.pl

Nasz system monitorujący strony internetowe wykrył, że domena ********.com.pl, emituje linki, które mogą być powodem obniżenia wiarygodności witryny.

Strony emitujące linki systemów wymiany są często całkowicie wykluczane z wyszukiwarek internetowych.

Nasz system, automatycznie przeglądnie podany adres za co najmniej 14 dni.

System Spam Busters nie ocenia witryny, po ponownej analizie i wykryciu tych samych technik nasz system zgłasza adres do administratorów wyszukiwarek.

W wypadku dokonania zmian, nasz system wykryje je automatycznie i domena będzie monitorowana przez okres 6 msc, tym samym skreślając ją z listy domen do wysyłki.

Nie odpowiadaj na ten e-mail, został on wysłany przez system monitoringu domen Spam Busters.

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół Spambusters.pl

Ewentualnie pytanie, czy to może być tak, że podłączenie wielu systemów powoduje takiego meila?

Szacun i czekam na pomoc, jak wyłączyć ten błąd.

Artur

WhiteHatSeo to było do mnie?

Nie obrażam Ciebie i za dobrą radą na PW, nie dam się już wciągnąć by dostać kolejną karę.

Sam jesteś pewno jakimś klonem gdy widzę Twój nick. Mimo to nie obrażam Ciebie a Ty mnie od jakiś klonów.

Nie umiesz pomóc na mój problem z tym błędem to nie. Nic nie wniosłeś do mojego pytania.

A to już wszystko jasne, Sz to ten WHite od systemu. Dlatego nie umie pomagać.

Jakby ktoś mógł coś doradzić, serwis całkowicie przestał działąć - adres seowriter.pl. Co może być powodem.

Ludzie , jeżeli się otrzymuje niechcianą pocztę czyli SPAM to gdzie się to zgłasza ??? Co wy dzieci jesteście ????

Z tego co wiem spamowanie w Polsce jest karane

Xann-Tomek zgłosić jak zgłosić, ale strona przestała działać jakby się znów ktoś włamał.

Wtedy Ci pisałem, że ktoś mi się włamał a w piątek znów mam ten błąd. Zastanawiam się co zrobić żeby moja strona działała a meilami idiotów się przejmował nie będę.

Szanowni koledzy,

Jako osoba związana z projektem mogę zapewnić, że system nie włamuje i nie wyłącza żadnych stron.

Wysyła informację nie spam z ofertą. Proszę o nie pisanie takich rzeczy w kierunku naszego projektu.

EOT, taka krótka informacja wystarczy.

Pozdrawiamy

zespół Spambusters.pl

zespół Spambusters.pl

Zespół spambuster rozsysła SPAM na skrzynki pocztowe o czym będą poinformowane odpowiednie istytucje mam nadzieje ze macie prawnika :)

Szanowny Panie kolego, informacja techniczna nie jest informacją reklamową. Jednak z Panem nie chciałbym wdawać się w dyskusje. Myślę, że powód Pan zna.

Jak osoby związane z projektem nie możemy wciągać się w tak jałowe dyskusję. Nie chcemy jednak, pomówień o włamania czy wysyłanie spamu meilowego. Pozwolę wyłączyć się z dalszej dyskusji. Jeżeli Pan Xann jest umocowany do reprezentowania Xann Design, czekamy na wezwanie.

Pozdrawiamy

Zespół Spambusters.pl

Niechciana poczta to spam. skoro kolega nie zapisal sie nigdzie na liste mailingowa i nie wyrazil zgody na maile to sorry chlopaki, ale rozsylacie spam i to jest karalne. Poza tym skoro tak walczycie w słusznej sprawie gdzie dane osobowe???? Gdzie kontakt na stronie??? Tak znacie prawo a brakuje takich elementarnych danych?

pozycjonowanie - interwencja

W jaki sposób informacja techniczna? Czy macie jakąś formalną umowę z Google albo inną wyszukiwarką że sądzicie w ich imieniu co jest złe a co nie?

Jaka jest wiarygodność takiej informacji? Ktoś otrzymuje na pocztę wiadomość bez żadnych danych osobowych, jedynie z adresem strony, która zawiera tylko logo. Dlaczego mam ufać że informacja przekazana przez ten anonimowy projekt w imieniu "wyszukiwarek" jest bezinteresowna i nie po to by mi zaszkodzić?

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności