Skocz do zawartości

[Wykonam] Unikalne artykuły wysokiej jakości

dante840

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zajmuję się pisanie unikalnych artykułów, które mogą służyć do pozycjonowania stron bądź jako treść na różnego rodzaju serwisy internetowe. Jestem uczciwym człowiekiem i tego samego oczekuję od zleceniodawców. Moja cena nie jest zbyt wysoka, ani też najniższa, 2-3 zł / 1000 znaków, 3-4 zł / 1500 znaków. Według mnie, lepiej zapłacić te 3 zł za 1000 UNIKALNYCH znaków i cieszyć się dobrym towarem, niż zapłacić 1-2 zł za 1000 znaków, które wędrują do co najmniej 10, 20 osób. Gwarantuję, że artykuły są w 100% unikalne, piszę je sam, nie sklejam tekstów z innych stron, szanuję klientów i robię wszystko aby byli zadowoleni z mojej pracy, dzięki temu nie kończy się na jednym zamówieniu, co jest dla mnie bardzo ważne. Najbardziej cieszyła by mnie stała współpraca, stałe zlecenia, lecz te chwile też chętnie przyjmę.

Moja oferta:

Krótki czas wykonania

Szybki i miły kontakt

Wysoka jakość

Profesjonalizm

Terminowość

Unikalność

Mój przykładowy artykuł 1000 znaków.

* * *

Austria to państwo położone w Europie Środkowej, nie posiada dostępu do morza. Jest krajem górskim. Na jej terenie przebiegają łańcuchy górskie, z zachodu na wschód. Austria to piękne widoki, głównie ze względu na niepowtarzalne doliny rzeczne. Austria jak każdy kraj, ma swoich sąsiadów, są nimi: Szwajcaria, Liechtenstein, Włochy, Słowenia, Węgry, Słowacja, Niemcy, Czechy. Powierzchnia kraju wynosi 83 858 km2, ludność 8 150 835 mieszkańców. Gęstość zaludnienia wynosi 97 osób na kilometr kwadratowy. Niecałe 75% powierzchni całego kraju stanowią tereny górzyste, jedynie wschodnia część Austrii jest nizinna. Klimat jest umiarkowany, ciepły, a w Alpach górski. W Austrii obowiązuje urzędowy język niemiecki. Warto wybrać się do Austrii na wakacje. Kraj ten bogaty jest w następujące surowce mineralne: ropa naftowa, grafit, magnezyt, węgiel brunatny, cynk, miedź, ołów, żelazo. Zachęcam do wybrania się na wycieczkę do tego pięknego kraju, ponieważ te niesamowite widoki, doliny rzeczne i wiele innych atrakcji są przeżyciami, które zapamiętuje się do końca życia.

* * *

Kontakt:

Gadu-Gadu: 11789427

E-mail: KSW9800@prokonto.pl

// z kontaktem nie ma problemów, pocztę sprawdzam kilka razy dziennie, na Gadu-Gadu przesiaduję sporo czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności