yokokeke Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam. W tym tygodniu postawię testową wersję nowego skryptu do dodawania do katalogów. Jak narazie obsługuje dodawanie do katalogów qlweb, qlweb mod by yachu, mini, hurricane. Aktualna baza zawiera ok 900 polskich katalogów do których dodaje szybko i skutecznie. Moduł dodawania jest juz w całości opracowany. W budowie jest nadal część odpowiedzialna za modyfikację bazy katalogów. Szukam osoby chętnej do przetestowania tego skryptu, napisania ogólnej opini i wskazania błędów. W zamian użytkownik otrzyma za darmo finalną wersję skryptu. Jestem zainteresowany współpracą tylko z użytkownikami, którzy dzięki swojemu stażowi na forum mają już pewną wiarygodność. Mówiąc łopatologicznie tylko znani userzy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Chętnie przetestuję, jak coś poproszę więcej szczegółów na jakiej zasadzie działa itp. Kontakt jak coś na PW. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ok dzięki Mar odbierz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przetestuję również chętnie. Sporo siedziałem na Adderze, SK Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 lubie nowe zabawki, jak cos to podeslij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 o dodawarka do Hruiccane tez z checia sie pdolacze do testów jak jest jeszcze miejsce Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jak znanym trzeba byc? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Chętnie przetestuję tez jesli potrzebujesz druga osobe. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dzieki za zainteresowanie Mar był pierwszy i narazie tylko jedną osobę potrzebowałem. Jeśli potrzebne będą jeszcze testy to się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 to będzie w końcu automat czy półautomat ? iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Powiedziałbym że i to i to, zależy co rozumiesz pod słowem półautomat. Nie będzie to narzędzie podobne do SK, czyli wybieranie ręczne kategorii itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 kiedy można się spodziewać wersji finalnej? Czy wiadomo już jaka będzie cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 biorac pod uwage ze jest nowy semi adder, ktory szalu poki co nie robi, sk wiadomo, wiec zobaczy co sie szykuje. pamietam ze na allegro byly juz dodawarki i zawsze byla to straszna kupa. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jedna osoba do testów to stanowczo za mało, moje uwagi poszły na PW. General_Depet napisał(a): to będzie w końcu automat czy półautomat ?3/4 automat @pandha, narzędzie bardziej przypomina dodawarka.info niż SK, a co za tym idzie skrypt narzuca katalogi, kategorie itp. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dziękuję Mar za uwagi. Jest jeszcze ogrom roboty także ciężko stwierdzić kiedy projekt zostanie ukończony. Cena również jeszcze do przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.