Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Nie wiem czy też tak macie ale ja bardziej czekam na pierwsze strony na to hasło w wynikach wyszukiwania niż na udapte Page Ranku. Masakra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja widzę pierwszy wynik sponsorowany Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 hehehe :-) ja specjalnie tak temat nazwałem a oczekiwanie jest ważne a sponsrowane linki się nie liczą :-) w tym konkursie :-) chyba że na sprzedaż boksów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 pierwszy jest pierwszy a czy w regulaminie jest napisane, ze to nie moze być link sponsorowany 8) wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 hehehe lord :-) ale jakoś Ciebie na prawo zniosło ;-) a ma być pierwszy w wynikach wyszukiwania. Musisz dołożyć trochę many i mamy konkurs załatwiony ;-) i bez spamu. Tak czy tak :-) moja wyszukiwarka już pokazuje https://www.city4you.pl/msnbetter+thangoogle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Pierwsze prawo marketingu "Lepiej być pierwszym niż lepszym" Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 szookpl napisał(a): hehehe lord :-) ale jakoś Ciebie na prawo zniosło ;-) a ma być pierwszy w wynikach wyszukiwania. coż przy większym CTR boks przeskakuje na górę wyników wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 wiem LOrd dlatego powiedziałem że kilka centów i bez spamu :-) a nagroda będzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0rnik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Warto byłoby zdefiniować DC według którego sprawdzane będą wyniki (w regulaminie stoi tylko "... zajmie pierwszą pozycję w wynikach wyszukiwania w google.pl dla frazy...") bo jeśli w dniu finału wypadnie akurat google dance, to poznamy kilku samozwańczych zwycięzców 8). może organizatorzy zapodadzą konkretnego linka z parametrami, np. https://216.239.57.99/search?biw=1006&hl=pl...aj+w+Google&lr= aby uniknąć niejasności? and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Juz niewiele zostało, na dlaszych wynikach widać date 21 VI , jeszcze zostały minuty(ew. godziny) Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Było napisane, że pod uwagę brana jest średnia pozycja z DataCenters. pzdr. omnia mea mecum porto https://infolab.stanford.edu/~backrub/google.html napisał(a): In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Cbyba rzeczywiscie MSNBetter bo w wyszukiwarce Microsoftu sa juz pierwsze wyniki Natomiast w Google ciagle pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 https://beta.search.msn.com/results.aspx?q=...OOGLE&FORM=QBHP Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 1:0 dla msn, pierwsze wyniki po niecałych 20 godzinach, nieżle. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 no pod względem prędkość MSN górą ale czy tutaj liczy się szybkość, ja obawiam się że na koniec w MSN znajdziemy większy śmietnik niż w Google, a chyba nie ważne jak szybko tylko czy wypluwa dobre a jednak uważam że MSN łatwiej sterować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.