Skocz do zawartości

bojkot konkursu :-)

breja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Beerbant przeciez to konkurs pozycjonowania po POLSKU ;-).

Szooku to nie jest konkurs po polsku ale konkurs Polski

więc po co pogłębiać obiegowe opinie o 2ch polakach i 3ch partiach politycznych przez nich stworzonych ? 8)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

3,5 miesiąca to wystarczająco dużo czasu, żeby zbudować sobie zaplecze wyłącznie na konkurs.

Zawsze się dziwiłem o jakie zaplecze wam wszystkim chodzi ? Pierwsze co nasuwa mi się do głowy to systemy podbijania podstron (coś w stylu dmoza) dzięki którym uzyskujemy bardzo dużo punktów w systemach wymiany linków (linkor itp.). Czy dobrze zgadłem ?

Pozdrawiam

Diwi nie korzystam i nigdy nie korzystałem z tego typu systemów jak LINKOR , LINKUJ, DP i innych i nie o takie zaplecze mi chodziło.

Uważam że więcej bym stracił niż zyskał na tych systemach.

Ale nie chcę teraz przekonywać innych że nie warto, zresztą pewno i tak spora część ludzi o tym się przekonała.

Nie będę korzystał także z tego typu systemów do końca.

Uważam że jest to dobra zabawa a gdybym zaczoł korzystać z tego typu systemów to tak jakbym w przyszłości chciał całą swoją prace o takie systemy opierać. A takie systemy nie byłby wystarczające.

Takie systemy można polecić osobą które mają kilka własnych stron i chcą je udostępnić na linki a w zamian ich link jest wyświetlany i do kilku stron/fraz można sobie w ten sposób wypozycjonować.

A ja jednak wolę pracą, czasem zdobywać pozycje niż systemami.

Diwi da się da, nawet w miesiąc.

Kwestia tylko pieniędzy.

Jak breja dobrze napisał: różne serwery, różne domeny, dobrze opracowane serwisy do indeksacji tak aby sprawnie i szybko się indeksowały i w 3,5 miesiąca jesteś wstanie zaindeksować conajmnije 0,5 mln podstron.

Oczywiście jak masz chęć i czas i taką konieczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności