Skocz do zawartości

2 domeny pod jeden serwis

bartweb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Potrzebuję wskazówek, odnośnie filtra. Wiem że jest już wiele tematów opisujących ten problem ale trudno mi w podpowiedziach odnieść się do mojego przypadku.

Po krótce opiszę mój problem i liczę na waszą pomoc.

Posiadam 2 domeny dyskretne-anonse.pl i sunia.pl. Dwie strony o tej samej tematyce. Postanowiłem przekierować domenę dyskretne-anonse.pl na sunia.pl i zrobiłem to w następujący sposób :

1.Skorzystałem z przekierowania 301 i w głównym katalogu sunia.pl w pliku .htaccess wpisałem ten kod:

RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.dyskretne-anonse.pl

RewriteRule ^(.*)$ https://www.sunia.pl/$1 [R=301,L]

2. W konfiguracji domeny dyskretne-anonse.pl wpisałem dnsy prowadzące do sunia.pl

Efekt jest taki że po 2 tygodniach po wpisaniu w wyszukiwarce google sunia.pl nie istnieje a zaindekoswana jest pod dyskrente-anonse.pl i wszystkie jej pozycje na głowne słowa kluczowe spadły.

Moje pytania do was:

Jak wyciągnąć ją z filtra ( o ile takiego ma )

Co zrobić żeby strona była widoczna pod domeną sunia.pl?

Dodam jeszcze że w wyniku całej tej sytuacji odpiołem dyskretne tzn usunąłem dnsy w konfiguracji domeny dyskretne-anonse

Wszystkim z góry dziękuje za wskazówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności