Skocz do zawartości

Anonimowośc

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no widzisz , kolejny dobry przykład podałeś , Ty jak się splamisz to Slawek_22 wymienisz na Krysia_12 i dalej będzie

Bez urazy a Ty jak byś się splamił to masz zamkniętą drogę do Jasia18 ?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Bez urazy a Ty jak byś się splamił to masz zamkniętą drogę do Jasia18 ?

naprawdę problemy z logicznym myśleniem , jak spale Xann to mi Jas_18 już nie będzie potrzebny bo Xann to marka , buduje marke i jej wiarygodnoś , nie buduje jej się pod Jas_18

Marketing internetowy dla firm

Xann, PiO i fora internetowe to nie jest pępek seo-świata, przynajmniej dla wszystkich,

policz ile osób podaje tutaj swoje nazwiska i porównaj to z ilością firm o osób, które zajmuję się SEO, ile tego będzie, 2%?

nie ma praktycznie żadnej korelacji pomiędzy nie-anonimowych korzystaniem z for internetowych a sukcesem i wiarygodnością firmy,

jak idziesz do kina, restauracji, kręgle, czy zamawiasz pizzę to też podajesz się jaki Xann company? przypinasz sobie identyfikator? aby budować swoją markę u sprzedawcy biletów?

to samo jest z np. PiO, nie wszyscy tutaj robią biznesy, nie dla każdego to target, wiele osób sobie po prostu przychodzi tutaj pogadać, a seo zajmuje się dodatkowo, po godzinach właściwej pracy, nie ma żadnej marki albo nie uważa, że forum i wypowiedzi na nim to właściwe miejsce na promocję...

ułóż sobie top30 firm SEO w Polsce i zobacz ile jest ich obecnych na PiO pod swoimi oficjalnymi nazwami, czy ich brak przeszkadza im jakoś w budowaniu swojej marki czy wiarygodności?

Xann, PiO i fora internetowe to nie jest pępek seo-świata, przynajmniej dla wszystkich,

policz ile osób podaje tutaj swoje nazwiska i porównaj to z ilością firm o osób, które zajmuję się SEO, ile tego będzie, 2%?

powiedz jak obliczyłeś te 2% cholernie mnie to ciekawi

'policzyłem' użytkowników na PiO, którzy mają nazwisko w stopce, jest ich kilka-naście?

później sprawdziłem SERP w Google na 'pozycjonowanie', znalazłem kilkaset firm, które mają w ofercie pozycjonowanie,

wyszło mi, nie mniej, nie więcej, równe 2% :)

powtórzę jeszcze raz, nie mam zamiaru się kłócić, po prostu tylko chcę zwrócić uwagę na pewien aspekt,

po prostu forum nie zawsze jest dobrym miejscem do promocji firmy, osoby, czy wiarygodności,

tak jak napisałem, ułóż sobie top30 firm SEO w Polsce i zobacz ile jest ich obecnych na PiO pod swoimi oficjalnymi nazwami, czy ich brak przeszkadza im jakoś w budowaniu swojej marki czy wiarygodności?

Ty, jako nieliczny użytkownik, podajesz wszystkie swoje dane, avatarek i nick masz 'firmowe', ale większość nie ma nic, albo ma tylko linka do swojej strony firmowej,

nie mówię, że to źle, mówię, że to zależy od punktu widzenia i siedzenia...

powtórzę jeszcze raz, nie mam zamiaru się kłócić, po prostu tylko chcę zwrócić uwagę na pewien aspekt,

po prostu forum nie zawsze jest dobrym miejscem do promocji firmy, osoby, czy wiarygodności,

1. nie kłócimy się tylko dyskutujemy - jakaś paranoja ogrneła PIO ze każda dłuższa wymiana przeciwnych zdań to afera albo kłótnia

2. forum branżowe jest najlepszym do tego celu miejscem żeby wypromować produkty czy markę a wiarygodność jest istotna wszędzie

3. posiadasz statystyki klientów u siebie na serwerze - uważasz ze nie masz potrzeby budowania zaufania i wiarygodności ? uważasz ze Kaviorek czy Krysia_18 wystarczy ?

naprawdę problemy z logicznym myśleniem , jak spale Xann to mi Jas_18 już nie będzie potrzebny bo Xann to marka , buduje marke i jej wiarygodnoś , nie buduje jej się pod Jas_18

Xann, ty chyba nie oglądasz tv, nie czytasz gazet a tylko PiO. Nie masz najmniejszego pojęcia jak się robi przekręty przy pomocy dobrej marki w tym celu właśnie zbudowanej, to ile Ty masz lat? A firmę to masz na Mamusię?

Xann, ty chyba nie oglądasz tv, nie czytasz gazet a tylko PiO. Nie masz najmniejszego pojęcia jak się robi przekręty przy pomocy dobrej marki w tym celu właśnie zbudowanej, to ile Ty masz lat? A firmę to masz na Mamusię?

bogdan :) brak mi słów fakt google, adidas , opel czy toyota budują marke żeby zrobić mega przekręt :D

nie patrz przez pryzmat swojej osoby ale są też ludzie uczciwie pracujący na życie i zapewne na tym forum też

nie mniej teraz dużo mi się rozjaśniło w tym temacie :(

Przeczytaj to jeszcze raz.

"przy pomocy dobrej marki w tym celu właśnie zbudowanej"

Faktycznie , uważaj na ego bo Cię kiedyś rozerwie. Do czego, do kogo było to porównanie z google, adidas , opel czy toyota. Jeszcze raz " w tym celu zbudowanej". Nie słyszałeś? Ostatnio była w Polsce afera ze sklepem internetowym który stał się, znany, popularny z powodu niskich cen. Budowali "markę" chyba pół roku.

Część osób nie ma co podać w kontakcie, a boi się podawać swój prywatny adres.

Panicznie starający się zachować anonimowość mają, mieli albo będą mieć coś za uszami.

Odważny nie boi się podawać swoich pełnych danych osobowych i kontaktowych. Nie mówię, że uczciwy. Ale wtedy prawdopodobieństwo oszustwa jest bardzo małe. No i zmienia się podejście. Adresu nie zmienisz ot tak, jak numer telefonu, czy email.

Adresu nie zmienisz ot tak, jak numer telefonu, czy email.

Z adresem jeszcze jest to możliwe choć uciążliwe.

Natomiast zmiana imienia i nazwiska jest już bardzo kłopotliwa i nie taka prosta.

Odważny nie boi się podawać swoich pełnych danych osobowych i kontaktowych.

Dodam, że głupi też.

:)

125x125_2.jpg

nie mniej teraz dużo mi się rozjaśniło w tym temacie :)

Nie bądź taki, powiedz co i gdzie zrobiło się jasne?

Ps. a to niżej to ma być komplement?

"nie patrz przez pryzmat swojej osoby"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności