Skocz do zawartości

Anonimowośc

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy na forum, które chociaż po części uchodzi za branżowe jest wymagane podawanie swoich danych teleadresowych?

Jeśli byłoby tak w przypadku PiO to już przy rejestracji byłyby one wymagane.

Xann - jesteś osobą publiczną, osiągnałeś sukces, masz firmę która obsługuje kilkadziesiąt tysięcy ludzi więc niejako byłeś zmuszony podać swoje dane.

Ale nie wiem czemu oczekujesz tego od ludzi, którzy najpradopodobniej nigdy nie osiagną takiego sukcesu, nie będą właścicielami dużych firm, co najwyżej założą sobie własną DG o bardzo małym zasięgu - nie muszą podawać swoich danych tutaj bo to może im tylko zaszkodzić.

Polacy są zazdrośni: moga mieć źle pod warunkiem że sąsiad ma jeszcze gorzej, większość ludzi nie będzie ryzykować zawiści sąsiadów bo i po co?

125x125_2.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@seead, ale głupoty wypisujesz, musisz dorabiać jakąś ideologię?

Xann dwukrotnie pominął moje słowa, uznaję, że przyznał tym rację, ale że on pod nazwiskiem-firmą pisze to nie chciał się przyznać do błędu ;)

firma musi być nieomylna, bo to oznacza jej wiarygodnośc, zawsze musi mieć rację w swoich słowach, absolutnie sama nie może stwierdzić, że nie ma racji... jakieś takie są chyba podstawy dobrego PR...

ale może Ty na nie odpowiesz, nie piszesz pod nazwiskiem więc te ciężkie słowa mogą przejść przez Twoje usta, czy klawiaturę:

ułóż sobie top30 firm SEO w Polsce i zobacz ile jest ich obecnych na PiO pod swoimi oficjalnymi nazwami,

czy ich brak przeszkadza im jakoś w budowaniu swojej marki czy wiarygodności?

Xann ma target wśród użytkowników forum więc uznał, że podając dane będzie bardziej rozpoznawalny i wiarygodny, cała filozofia...

inni nie mają targetu albo i go mają, ale uznali, że nie podają danych, takich jest zdecydowana większość, co nie znaczy, że są zawistni, 'polaczkami', i niewiarygodni...

Kaviorek ugryzłeś sedno problemu, a może jego brak, jak dla kogoś targetem są userzy PiO, to wtedy będzie się tu afiszował nazwiskiem i firmą, gdzie afiszowanie się prosze nie odebrac jako coś złego ;)

inni wielcy tej branży napewno afiszują się nazwiskamni i swoimi firmami tam gdzie albo rozmawiają ze swoimi Klientami, albo tam gdzie ich szukają :)

edit: ja jestem maluczkim :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kaviorek ugryzłeś sedno problemu, a może jego brak, jak dla kogoś targetem są userzy PiO, to wtedy będzie się tu afiszował nazwiskiem i firmą, gdzie afiszowanie się prosze nie odebrac jako coś złego :)

Panowie po cześć oboje macie racje, bo mój target to też PIO , mój target to pozycjonerzy jak i również osoby chcące wy pozycjonować stronę , nawet nie wiedzie ile ofert czy zapytań ofertowych poważnych można otrzymać z PIO

Jak już powiedziałem nikogo nie przymuszam do przedstawienia się ale całą ta dyskusja spowodowała że Gielo i bogdansenator (szacuneczek dla Panów) już zmienili stopki i nie chodzi o lanserke ale o zwykłe przedstaw się z kim rozmawiasz

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności