Skocz do zawartości

Ban na forum

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyście dostali bana na forum , zostali byście z niego wyrzuceni , zbesztani porównali do gó...na (to jedne z tych delikatnych określeń) to :

Jak byście się zachowali ?

Czy zachowując własną godność powiedzli byście mam was w d..... i poszli byście sobie nie oglądając za siebie czy też z uporem maniaka byście wracali pod róznymi nickami ?

Marketing internetowy dla firm

A co ten temat ma na celu ? Każdy by się zachowała tak jak uważa za stosowne, wszystko zależy od okoliczności - chyba że pijesz do konkretnej sytuacji to może o niej powiedz, bo takie gdybanie to nie ma sensu - "co byś zrobił gdyby..."

W ogóle powinny być jakieś limity na zakładanie tematów w tym dziale, bo już nie da się czytać jak 'niektórzy' codziennie przy śniadaniu kolejny temat zakładają. Może taki sam limit jak w ogłoszeniach, na 1 strone tematów może napisać 1 user, albo jakieś czasowe ograniczenie - 1 temat na tydzień. Wtedy każdy by 3 razy pomyślał, by założyć 1 ciekawy temat, a nie 10 by sobie popisać.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

To jest kwestia gustu :aniolek: czasami, jeśli Cie jadą i jadą i jadą, a jak skończą, to dalej jadą, to można nie wytrzymać i napisać w końcu coś. Wcale się nie dziwie. Tutaj na forum zrobił się jeden wielki burdel. Gdyby ktoś nie związany z branża, nie znający tematu, poczytał te wszystkie jazdy, ładną cenzurkę by wystawił...

A mi się wydaje ze to zależy od tego czy ma się odrobinę własnej dumy wobec siebie samego, przykładem może byc tu np: nasz dżordż - wydaje mi sie że powiedział wale was i se poszedł bez oglądania się za sobą są tez inne przykłady nieuleczalne jak Edyta, Wujek , Domains czy jak mu tam Piotr W. on też wraca jak bumerang pod coraz to innym nickiem , żeby miec swoje 5 min.

Marketing internetowy dla firm

matematyk ja Ci już wszystko wyjasniam, społeczność PiO ta taka duża kochająca się rodzina

jak dobrze wiesz w każdej rodinie są czarne owce, jak też zapewno wiesz, w każdej rodzinie są waśnie, sprzeczki i wojenki...

jednym słowem: życie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności