Skocz do zawartości

[prywata] problem z pocztą wychodzącą w Anglii

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Chwilowo (przez tydzień) jestem na obczyźnie, pod Londynem. Zabrałem laptopa, ale mam problem bo thunderbird mi odbiera całą pocztę, ale za cholerę nie chce nic wysłać...

I teraz spróbowałem zamienić port wychodzący na 587, bo gdzieś wyczytałem, że to może pomóc, ale nie pomogło. Czy spotkaliście się ? Swoją pocztę mam na nazwa.pl i jak wysyłam pocztę przez poczta.nazwa.pl to jest ok. W Polsce wszystko chodziło mi idealnie, nic nie zmieniałem w ustawieniach.

Czy ktoś się z tym już spotkał, walczył ?

Dzięki za pomoc

Rafał

wiekszosc isp w uk ma poblokowane porty z powodu spamu wysylanego z kadego komutera w uk tutaj ciemnota ludzka w sprawach wirusow trojanow i klikania na cokolwiek przekroczyla dawno nieskonczonosc

u mnie skoczylo sie tym ze moj uslugodawca hostingu odpalil mi poczte na innym porcie abym mogl the bat owac ;)

Prosic mozesz, czy zrobioa to nie wiadomo- duza firma moze olac klienta...

W uk nawet jak mozesz wysylac to idzie czesto przez ich smtp(na sile przekierowane) i nic na to nie zaradzisz... Ciezko znalezc isp co by nie blokowal/przekierowywal do siebie, ale to mozliwe, tylko kwestia poszukac.

Metoda tez jest polaczenie vpn albo poprostu wejsc na strone www i wyslac z poziomu przegladarki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności