Skocz do zawartości

[współpraca] stałe pozycjonowanie za pieniądze [$$]

vegitaluk

Rekomendowane odpowiedzi

witam

szukam osoby, która by pozycjonowała (pod "gry online" i "gry") w google oraz reklamowała stronę : www.gry-online.org

w zamian daję:

- % zysków z tej strony [$$$]

- bycie w redakcji www.gry-online.org

strona prężnie się rozwija i cały czas dochodzą nowe gry i inne udogodnienia

oferty proszę składać na pw

pozdrawiam vegoo

kolego a regulamin działu został przeczytany???

Zaraz przyjdzie Kill Bill i po ogłoszeniu zostana wspomnienia.

Bardzo proszę przeczytaj regulamin działu zanim nastepny raz wyślesz ogłoszenie.

czerwony kolor to za mało na wyróżnienie najważniejszych kwestii?

5. Każda oferta musi zawierać dane teleadresowe do korespondencji

-mail

-telefon

Firmy zobowiazane są do umieszczania swoich danych a osoby prywatne pisać o formie zatrudnienia np umowa zlecenie itd

6.Zabrania sie umieszczania ofert zamiany usługi za usługę lub ofert darmowych!!! to jest dział komercyjny

5. Każda oferta musi zawierać dane teleadresowe do korespondencji  

-mail  

-telefon

e-mail podałem, telefonu nie mam

6.Zabrania sie umieszczania ofert zamiany usługi za usługę lub ofert darmowych!!! to jest dział komercyjny

to nie jets usługa za usługę, ktoś pozycjonuje i dostaje % zysków czyli pieniądze

Ok to ci darujemy Podaj jak będziesz wypłacał pieniązki nna fakturę czu umowe o dzieło ??/

Inaczej post zniknie nie preferujemy szarej strefy

Pozdrawiam

K>B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

dostaje % zysków czyli pieniądze

a określiłeś kolego jaki to % ?

i jak forma kontroli nad tym % ?

że o formie rozliczenia nie wspomne ... :evil:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ok to ci darujemy Podaj jak będziesz wypłacał pieniązki nna fakturę czu umowe o dzieło ??/  

Inaczej post zniknie nie preferujemy szarej strefy  

Pozdrawiam  

K>B

będę wpłącał na konto bankowe, nie wystawiam faktur itp. ponieważ nie mam firmy

vegitaluk napisał:

dostaje % zysków czyli pieniądze

a określiłeś kolego jaki to % ?  

i jak forma kontroli nad tym % ?  

że o formie rozliczenia nie wspomne ...

% w zależności od tego jaka będzie pozycja w wyszukiwarce, ale tak od 20% nawet do 40 % zarobków ze strony

Ok dziękuję za dopracowanie oferty

Oferta jest pełna i zostaje a ja temat prewencyjnie zamykam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności