Skocz do zawartości

Przekierowanie a prędkość wczytywanie strony

Ogrodomania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie :

Przekierowałem domene z yoyo na com.pl i mam wrażnie ze strona się muli. Co wy na to? Robiełm jeszcze pare innych rzeczy i nie wiem czy to jest przyczyna główna. Zmieniał np czestotliwość google bota w narzedziach dla web. Pomożecie:)?

www.ogrodomania.com.pl to ta strona

Gugsen sprawdziłeś moją?? Muli się strasznie a wcześniej jak była yoyo smigała całakiem nieźle. Możesz rzucic okiem na kod który wkleiłem do przekierowania? A jak ktoś ma pomysł jak odmulić trochę tą strone to niech podpowie proszę.

hmm oki poszukam, dziwne ze stronka moze nigdynie hualała błyskawicznie ale dawała rade. Trotyl a możesz mi powiedzieć czy przekierowanie ma tu jakies znaczenie czy to wina serwera poprostu.? I czy zmiany w narzedzaich dla web dotyczace ruchu robotów google mają jakies znaczenie tu. Narazie chciałbym doprowadzic jedynie do stanu wczsniejszego tą stronę. Troche mi nie lezy zmiana tego serwera narazie przynajmniej poki strona jest biedna i potrzebuje jeszcze tej domeny yoyo.;). Moge coś z tą sytuacją zrobić czy naprawde jest beznadziejna i bez wyjścia?

Nie wiem jak jest na yoyo ale może umieść stronę na drugim koncie (innej subdomenie ?) z domena com.pl bez tego kodu w php tylko w takiej formie jak było wcześniej a na tej subdomienie ogrodomania.yoyo.pl zostaw plik z przekierowaniem tak jak jest teraz.

nihil fit sine causa

oki czyli rozumiem to tak zakładam 2 konto na yoyo i przypisuje mu domene com.pl nie daje przekierowania. Dodatkwo mam stare kontro z domeną yoyo i mam przekierowanie w kodzie na com.pl. Dwa konta yoyo na jednym przekierowanie a na drugim tylko dołaczona domena (łącznie z kodami dns1 i dns2)? Kurde sam sie już zakręciłem:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności