Skocz do zawartości

[propozycja] kasowanie pustych kategorii

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm...

z racji racy z urzyciem tego katlogu zauarzyłem ze trafiaja sie kategorie które sa puste. Ktos chyba storzył a teraz sa bez sensu. Moze pozbywac sie takowych aby nie wprowadzac ludzi w blad ?

"jak bylem mały, to byłem mały..."

Oczywiście obaj macie rację...

Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu. Pozakładali oni jednak trochę miejsc.

Chętnie zrobię automatyczne usuwanie pustych lokalizacji - mnie też odpowiada tygodniowy limit.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 2 miesiące temu...
Chętnie zrobię automatyczne usuwanie pustych lokalizacji - mnie też odpowiada tygodniowy limit.

Na chęciach sie skończyło. Niestety pełny automat nie wchodzi w rachubę ale zrobiłem sobie dwie małe funkcje adnimistracyjne dzieki którym powiedzmy raz w tygodniu mogę czyścić puste kategorie i podkategorie.

Ostatnio przeprowadziłem takie pełne czyszczenie ;)

Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu. Pozakładali oni jednak trochę miejsc.

Heh, no cóż...

... ja początkowo też tak zrobiłem... :D/

Według mnie odrobinę szwankuje 'usability'... Bo zarejestrowalem się, stworzyłem wpis i... nie ukazał się nigdzie.

Być może jest instrukcja, być może gdzieś to napisałeś. Ale... ja tego nie zauważyłem. A... trochę czasu w Sieci spędziłem już...

:)

Szy.

Zobaczcie też ile osób założyło swoje wpisy i ich nie umiejscowiło w katalogu.

Uffff! Dopiero teraz wszedłem na powyższą stronę.

Jestem w 100% przekonany, że w poprzednim poście wskazałem przyczynę.

Twój katalog opiera się na zupełnie innej zasadzie niż zdecydowana większość w Sieci (wejdź do kategorii i dodaj stronę), a Ty kładziesz zbyt mały akcent na poinformowanie o tym użytkowników.

Szy.

Jestem w 100% przekonany, że w poprzednim poście wskazałem przyczynę.

Też tego jestem pewien. Szkoda że nie zachowałem screenów z początków webwweb - naprawdę było dużo informacji - co jak, gdzie nawet w punktach itd... ale spotkało się to z krytyką że katalog wogóle nie jest przejżysty :? i że kłade za duży nacisk na rejestrację.

Sam chyba jakoś już nie umiem spojrzeć na swój projekt okiem laika - z czasem postaram się dać pare drogowskazów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności