Skocz do zawartości

Spis najlepszych polskich „preceli”

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

zaprzeczasz sam sobie ? Wcześniej podałeś, że "Poniżej przedstawiam listę (będzie ona na bieżąco aktualizowana i uzupełniana!) najlepszych moim zdaniem stron"

to są najlepsze, czy zaspamowane ?

Oczywiście, że nie zaprzeczam, po prostu na polskim rynku "normalne" katalogi artykułów można policzyć na placach jednej ręki. Bo po co przecież się męczyć i stawiać wartościowy precel na lata, który zdobędzie wysoki PageRank, mnóstwo wiernych użytkowników, skoro lepiej postawić w 10 sekund masę spamów, zaśmiecających Internet, które nie przedstawiają żadnej wartości merytorycznej i lada dzień zostaną zbanowane?

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja mam może pytanie co do dwuch stron niby z tymi super unikalnymi artami (nie zaprzeczam że są unikalne podczas ich tworzenia...).

Przykładowo artelis.pl i albercik.pl pozwalają na "przedruk" artykułu na swoja stronę. To ja się pytam jaki jest sens dodawania tam artów jak ktoś sobie może bez problemu je skopiować do siebie??

(...) Przykładowo artelis.pl i albercik.pl pozwalają na "przedruk" artykułu na swoja stronę. To ja się pytam jaki jest sens dodawania tam artów jak ktoś sobie może bez problemu je skopiować do siebie??

Zgodnie z regulaminem podanych serwisów, artykuły można kopiować tylko w niezmienionej formie, a więc wraz ze stopką autorską i linkami w treści. Jeśli ktoś powieli nasz artykuł, zyskujemy gratis kolejny odnośnik. Oczywiście wartość takiego linka będzie znikoma, gdyż strona z powielonym artykułem może trafić do wyników uzupełniających, ale to już zupełnie inna kwestia.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Reasumując Waszą dyskusję, naprawdę dobre precele, tworzone zgodnie ze wspominanymi przeze mnie na forum założeniami nigdy nie zostaną zbanowane.

Reasumując

Zostaną za samo bycie preclem, ewentualnie zafiltrowane itp. Dlatego nie robię precli.

P.S.

może ten TekstLib jest inny, ale wymieniłeś tam nawet niemoderowane i wielotematyczne ... to jak to się ma do twoich założeń?

Przejrzałem kilka, których nie znałem i 100% się kwalifikują na bana i niejeden już taki dostał bana.

Wiem, że włożyłeś w to sporo pracy, żeby je wyselekcjonować i pomóc innym, ale obawiam się, że efekt może być odwrotny, poza tym większa część ludzi będzie je spamować, wklejać śmieci, kopie itp, co utrudni pracę moderatorom.

Często pojawiały się pytania o taką listę, ale zauważ, że (chyba) nikt jej nie podawał, ewentualnie sami właściciele podawali adresy. Dlatego uważam, że to troszkę nie fair wobec niektórych właścicieli chyba, że się na to zgodzili - nie wiem, poza oczywiście tymi typu artelis.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

jak dla mnie umieszczanie artów na stronie, która zezwala na przedruk to bez sensu, jak patrzyłem wyrywkowo na arty to powiedzmy, że średnia ilość "pobrania" artu to jakoś 20 kilka, + te co ludzie po prostu zrobili ctrl+C = wole nie liczyć ile po necie chodzi kopii takiego arta :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności