Skocz do zawartości

Wiek domeny

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

więc tak mam domenę cybermp3.pl dość starą : https://web.archive.org/web/*/https://cybermp3.pl ,na pewnej stronie pisze że ma jakieś 3 lata i 282 dni, ale na webarchive przez pewien okres jest strona pusta czy to ma jakieś znaczenie ? bo pewna osoba powiedziała mi że nie została zachowana ciągłość i domenę należy traktować jako świeżą.

prosze o jakieś porady jeśli chodzi o pozycjonowanie itd

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

tu zdania zawsze są podzielone czy zacznie traktować to jako nową, ja mówię ze nie

no szczerze mówiąc ja też myślę że nie bo jednak swój wiek ma,była zarejestrowana chyba od początku w home,wpisy w katalogach są z 2006 roku,i jakieś nowsze chyba też są

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Witam.

Ostatnio zlapalem ponad 40 domen. Ich wiek to od 4 do 8 lat. Wszystkie domeny mialy jakas przerwe. Wyindeksowaly sie w google i maja pr=0

Jednak czy takie domeny np domena z wiekie prawie 9 jest cos wiecej warta ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności