Skocz do zawartości

Jak wycenilibyście frazę meble

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem ten temat, bo chciałem komuś pokazać, osoba ta zdecydowała się na firmę, która podobno wyceniła to na jednorazowo za dojście do top10 - 400zł, a potem 60zł miesięcznie za podtrzymanie???....??? :):)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
... osoba ta zdecydowała się na firmę, która podobno wyceniła to na jednorazowo za dojście do top10 - 400zł, a potem 60zł miesięcznie za podtrzymanie???....??? :):)

Spytaj się kolegi czy to czasem nie była Panorama firm, chociaż nawet jak na nich to podejrzanie tanio... Za adwords swojej strony z Twoją ofertą brali chyba 600zł... No ale spytaj.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Ja już od dawna mam głęboko w ***** jak tanio inni wyceniają frazy. Mam swoje ceny i tego się trzymam

i dobrze na tym wychodzę.

Mój niedoszły klient czeka już 8 m-c na efekty dla frazy kt.órą można zrobić w 2 m-ce. No cóż chciał tanio to ma...

ho ho ho 1200 PLN, 2500 PLN ...kurcze a chłopaki na GL krzyczeli, że poniżej 5k to nie chcą na takie frazy nawet patrzeć. Z czego wynikają takie rozbieżności? kazdy sobie inaczej szacuje koszty pracy czy jak?

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Samej frazy meble nie robił bym nawet za 3k

słuszne założenie, nikt nie zwrócił na to uwagi. Jesli bierzesz jedna fraze musisz sie liczyc z tym ze poprzez koniecznosc dywersyfikacji anchorów czy chcesz czy nie musisz robic inne frazy.

Ktoś kto wycenia na top10 te frazę za 600 miesiecznie musi byc samobójcą. Firmy meblowe z topu na adwords wywalaja kilkanascie tys miesiecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności