Skocz do zawartości

Jak wycenilibyście frazę meble

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie chodzi mi o to ze koles ma do kitu strone na darmowym hostingu, itd, ale zadal pytanie ile moze kosztowac pozycjonowanie, a nie ocen jakie sa moje dochody. na takim czyms mozna sie mocno przejechac, kiedys koles z poznanania mial mega nedzna stronke o agroturytyce na badziewnym darmowym hostingu. zarabial ponad 30k miesiecznie. oczywiscie gdyby sie spytal o pozycjonowanie, ty bys zobaczyl design strony i stwierdzil ze go nie stac.....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Jakbyś zarabiał 30 tysięcy to jechałbyś na darmowym hostingu :)?

Gdybym ja tyle zarabiał i nie znał się na temacie to :

a) zlecam stworzenie strony (kilkaset złotych , co to jest jak sie tyle zarabia)

b)instalacje na serwerze

c)zakup i podpięcie domeny

Takie pakiety są na allegro po kilkaset złotych.

PS Jestem przewrażliwiony na takie oferty (12latkowie pytający się za ile zrobię frazę gry online a strona na cba.pl ze skopiowanym contentem :) więc tez mnie zrozum.

Usiłujesz być poważny a tu ktoś z takimi ofertami wyskakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności