Skocz do zawartości

Jak zablokowac przekierowanie na moją domenę

LUser

Rekomendowane odpowiedzi

Do rejestratora domeny nie będę pisać bo w sumie co go to interesuje. Tak mi się wydaje, że mój mail wylądowałby w koszu.

Czy dalibyście radę napisać mi kilka linijek kody, żeby gdy ktoś wchodzi na moja stronę poprzez tamtą domenę to był np. znowu automatycznie przekierowany na np. google.pl ?

Czy dalibyście radę napisać mi kilka linijek kody, żeby gdy ktoś wchodzi na moja stronę poprzez tamtą domenę to był np. znowu automatycznie przekierowany na np. google.pl ?

Doszliśmy do wniosku, że się nie da. Googlowałem wczoraj sporo, bo mnie temat zainteresował i nie znalazłem rozwiązania. Przekierowanie 301 nie pozostawia śladu na maszynie, na którą jest skierowane.

Pozostaje jedynie walka na poziomie człowiek-człowiek.

dodano:

jeśli już, to

header("location:https://google.pl")

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

nie do końca wiem czy sie nie da, bo w statach google widać że wejście jest ze strony na której było wstawione 301, robiłem kiedys test, pytanie czy byłem juz po kilku piwkach i źle odczytałem to co zobaczyłęm w statach, czy nie !!!

jeżeli dobrze, to da sie to zrobić, ale nie na poziomie serwera, a na poziomie przeglądarki Klienta, a więc JS lub ajax

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

no juz tylko napisze do G i mi podesla roziazanie o ile jak powtarzam dobrze odczytałem kiedyś statystyki, zrobie test ponownie i tym razem bez chmielu się przypatrze !!!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dodałem ten kod:

<?php
$referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if (stristr($referer, "www.niegrzeczne-diablice.pl") === FALSE)
{
echo "Spoko";
}
else
@header ("Location:  https://www.google.pl");
?>

Ale na samym początku pliku jeszcze przed <head> itp.

I działa, jest przekierowanie jeśli ktoś wejdzie z niepowałanej domeny.

A czy można jakoś w linijce:

if (stristr($referer, "www.niegrzeczne-diablice.pl") === FALSE)

dodać drugi adres domeny z której jest niewskazany ruch?

Bo jak dodałem jeszcze raz ten cały skrypt z dodatkową domeną to niestety nie działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności