Skocz do zawartości

Darmowy srerwer a sprzedaż linków na f-vat?

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy posiadając stronę na np: interii, republice możemy sprzedawać na niej linki i wystawiać za to f-vat?

Pytam z ciekawości, gdyz jedna z moich starych stron ~8 lat, umieszczona na darmowym serwerze dziś doczekała się klienta, który sam zgłosił się do mnie z propozycją wykupienia linku.

Pozdrawiam

Przecież strona i domena jest Twoją własnością, a sprzedając link do strony w żaden sposób nie szkodzisz interesom Interii czy Onetu :D Co innego gdybyś chciał sprzedawać miejsce na ich serwerze :( Jeżeli nie łamiesz żadnych praw autorskich i nikomu nie szkodzisz to nie widzę prawnych przeszkód - swoją drogą wątpię żeby w regulaminie użytkowania miejsca na serwerze był gdzieś zakaz umieszczania linków na stronie :)

Pozdrawiam :(

Grim, niektóre darmowe hostingi nie zezwalają na czerpanie korzyści finansowych z stron hostowanych na ich serwerach...

Najlepiej poczytać regulamin i tyle :(

:) - no to jestem zaskoczony, nie miałem przyjemności na taki trafić, ale wierze na słowo :D

Racja - trzeba przeczytać regulamin - żeby mieć jasność i pewność B)

Pozdrawiam :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności