Skocz do zawartości

Przelew na adwords

Piotruś

Rekomendowane odpowiedzi

Już żeby nie zakładać nowego topica, to się tutaj spytam czy u Was też w tym tygodniu nie dochodzą przelewy-.-? Osobiście czekam już 5 dzień po tym jak przelew wyszedł z mojego banku. Nie rozumiem, jak można tak źle to obsługiwać... Na dodatek oczywiście opcja zapłaty po usłudze jest dostępna, ale tylko dla nowego konta czyli cała historia konta idzie na śmietnik... eh...

Pomoc Adwords jedyne co robi to tylko sypie tradycyjne schematyczne maile, zamiast dać znać komu trzeba, żeby 'lekko zmotywował' firmę, która obsługuje księgowanie przelewów w Polsce...

Już żeby nie zakładać nowego topica, to się tutaj spytam czy u Was też w tym tygodniu nie dochodzą przelewy-.-? Osobiście czekam już 5 dzień po tym jak przelew wyszedł z mojego banku. Nie rozumiem, jak można tak źle to obsługiwać... Na dodatek oczywiście opcja zapłaty po usłudze jest dostępna, ale tylko dla nowego konta czyli cała historia konta idzie na śmietnik... eh...

Pomoc Adwords jedyne co robi to tylko sypie tradycyjne schematyczne maile, zamiast dać znać komu trzeba, żeby 'lekko zmotywował' firmę, która obsługuje księgowanie przelewów w Polsce...

Witam

Z reguły przelew idzie 2-3 dni, jesli wysyłasz z poczty to czekałem nawet tydzień ,

być moze wysłałeś np. w czwartek i w poniedziałek zaksięgowali albo później.

Przydałoby się , żeby Google wprowadziło płatności online- to by rozwiąząło

korzystnie sytuacje.

Jest niby karta kredytowa, ale nie każdy chce podawać jej nr w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności