Skocz do zawartości

Jaki temat na zarabianie w Adsense ?

palka1

Rekomendowane odpowiedzi

A co do Tomahawk ile by kosztowalo zrobienie takiej strony !!! xD

U mnie, w zależności od funkcjonalności, ceny zaczynają się od 5k

Potraficie przewidziec dochody takiej storony i ile trzeba w nia zainwestowac (pozycjonowanie itd...) ??

Dochody jakiej strony?

Trochę pociągnę Cię za język !!!

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

O pytaniach założyciela tematu się nie wypowiem, bo powinien wiedzieć, że najpierw się zaczyna z jakimś tematem, potem jak się strona i tematyka przyjmuje to można myśleć o zarobkach. Zaczynanie od d...y strony nigdy, nikomu na dobre nie wychodzi (choć w tej materii akurat znajdą się takie przypadki;)). Zastanowiła mnie natomiast następująca odpowiedź:

znajdziesz top100 najlepiej płatnych fraz

Wie ktoś, gdzie ta lista się znajduje? Z ciekawości chciałbym sprawdzić jak moje frazy mają się do tych najlepiej płatnych. Kiedyś gdzieś widziałem stronę, na której wpisywało się jakiś adres a on pokazywał jakie ads dobierał by reklamy (po jakich słowach) i ile te słowa są m.w. warte. Niestety nie pamiętam adresu tej strony. Jeśli ktoś mógłby przypomnieć (tu lub na PW) to będę wdzięczny.

mam nadzieje ze chodzilo ci o to https://www.google.com/sktool/#

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

@GrandPL to na pewno nie była ta strona, choć chyba(!) działała podobnie. Tam tylko pokazywało się ile danych słów było na stronie i jaki jest średni koszt reklam z tym anchorem. o ile pamiętam, to całkiem dobrze to działało. Tutaj niestety jakieś nielogiczne dane mi się pokazują. Byle jakie frazy przy których google nie wyświetla żadnych reklam pokazują się ze stawką nawet 2 zł:/

Ta strona o którą mi chodzi nie była w języku polskim i wyświetlała najpierw pojedyncze wyrazy, potem zwroty dwuwyrazowe, trzy itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności