Skocz do zawartości

Nowa strona, nowa domena

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam dość banale pytanie, ale może odpowie mi ktoś inaczej niż "czytaj forum" :)

Niedługo będę miał stronę, na autorskim skrypcie, bardzo dobrze technicznie, graficznie wykonaną, wydałem na nią "trochę" funduszy, pozycjonowaniem chcę się zająć sam. Serwis będzie uruchomiony na nowej domenie, i boję się, żeby nie przesadzić z linkowaniem, i na starcie nie wpaść w jakiś filtr czy coś.

Więc tu pytanie do Was, jaką obrać strategię, czy np. 10 katalogów/dzień zaczynając od tych najlepszych + codziennie 1 nowy link na zapleczu + 2 artykuły z precli na tydzień, żadnych swl (ew. z czasem dopalanie wpisów) to dobra strategia? Myślę też aby robić przerwy w tym katalogowaniu w weekend :unsure:

Każdą pomocną wypowiedź w tym temacie nagrodzę "podziękowaniem" ;)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Rada w stylu nie wolno:

Jeśli strona jest porządna i zatrzyma użytkowników, kwestią jest jakoś poinformować potencjalnych gości o istnieniu takiej strony. Tworzysz profil na n-k, piszesz bota i zapraszasz wszystkich po kolei/wysyłasz wiadomość.

Nie uwierzysz ile osób nie cierpi takiej reklamy, a mimo to wejdzie na stronę.

Nie namawiam do takich metod, wręcz odradzam. Sygnalizuje jedynie, ze taki proceder ma miejsce.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności