Skocz do zawartości

Problem z Webr.pl

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec tak mam tam serwer,3 domeny,i codziennie w okolicach 22 do rana,żadna strona nie wchodzi ?

ma ktoś tak ? jaki serwer w przystępnej cenie ale nie zawodny polecacie ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

oke szybko co poleciacie konkretnego,bo juz przez "serwer" poleciał mi PR

oke szybko co poleciacie konkretnego,bo juz przez "serwer" poleciał mi PR

a co myślicie o ovh ?? mam zamiar tam kupic serwer 240 PLAN

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Najdmen.pl

Dla testu kupiłem tam serwer ok. 3 miesiące temu. Za kilkanaście złotych nie spodziewałem się niczego zaskakującego, jednak byłem w szoku, bo serwery szybkie, a uptime w dwóch miesiącach był w granicach 99-100% !!!

Ogólnie fajnie, jednak potwierdzam, ostatnio występują jakieś zwisy i jeżeli to nie przejdzie to trzeba się będzie wyprowadzić...

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zgadza się też mam tam serwer ale typowo zapleczowy kupiony za parę złotych na allegro więc wiele i tak nie oczekiwałem - mam nadzieję że sobie poradzą z tym problemem bo wcześniej zaliczałem serwer do jednych z najlepszych "zapleczowych" jakie posiadam.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności