Skocz do zawartości

Ku przestrodze

smut

Rekomendowane odpowiedzi

.... Jeżeli money.pl lub inne serwisy tego typu wyrażają zgodę na publikowanie treści z kanałów RSS w takiej formie jak to robi "centrum finansowe" to OK, ale budowanie własnego serwisu takiego jak www.blog.oferty-domy.com opartego na tekstach zasysanych z innych stron internetowych to jawne skur**syństwo.....

no tu się z Tobą w pełni zgadzam

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Używałem kiedyś normalnie jak każdy WP-o-Matic do zwykłych spamów ze zwykłych tematycznych stron, ale jeżeli autor nie wyraził zgody na pobieranie treści automatycznie usuwałem kanał z listy bez dyskusji.

Później po kilku filtrach za duplicate connect zmądrzałem i tworze własne wartościowe zaplecze.

Może i wolniej to wszystko idzie, ale mam pewność że moja praca nie pójdzie na marne. Więc dajcie sobie spokój z pójściem na łatwiznę. Zakasujcie rękawy do roboty a nie czytać PiO

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Ja tam już nie korzystam z RRSów

Po kilku telefonach i mailach ....

dzwonili z wp.pl czy z onetu ?

Może prosto z Google'a? ;)

Mam tego kilkadziesiąt domen sam juz czasami sie nie połapuję, co jest moje, co spotykam w Internecie na niszowe frazy, a do mnie jakos nikt nie dzwonił..

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności