Skocz do zawartości

Pytanie

Koli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pewna osoba chciała nas poinformować o pewnych zmianach i coś mu to nie poszło i mam wszystkie maile do których wysyłał wiadomość (20 tys).

I moje pytanie jest czy mogę :

1. Sam wysłać do nich reklamy. (oczywiści powiecmy 1 na miesiąc)

2. Sprzedać je.(np allegro, albo przez jakieś forum)

Czy tylko mogę je usunąć ;) ?

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

nie otrzymałeś zgody od właścicieli mejli, by wysyłać do nich reklamy, a więc będzie to spam, a spam jest karalny :)

Taki mały offtop, a dlaczego spam ulotkowy, który mi codziennie wrzucają do rzeczywistej skrzynki pocztowej, nie jest karalny? :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Przeczytaj co to jest spam.

To tez jest forma 'spamu'.

Z tym, ze uznac ja bedzie mozna za 'spam' dopiero po pisemnym sprzeciwie zlozonym w UP do ktorego sie nalezy.

Trzeba jednak pamiętać, że takie zastrzeżenie dotyczy wszystkich druków bezadresowych, czyli np. ulotek centrów handlowych, które mogłyby nas zainteresować, ale również przesyłek oficjalnych np. Konstytucji, którą rozsyłał kiedyś prezydent RP oraz biuletynu informacyjnego o Unii Europejskiej, który dostawali wszyscy obywatele.

Co do wspomnianej spoldzielni, zarzadcy itp - co im do naszych skrzynek pocztowych?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

żeby to było takie proste jak mówicie ;) ale życie pokazuje co innego z tego co Tu słyszę zaden z was nie zjamował się jeszcze walką z niechcianą pocztą otóż panowie WALKA z WIATRAKAMI

ba mało tego jest jestszcze obejście tego że możecie rozesłać SPAM zgodnie z litera prawa a jak ? o proszę:

Dzień dobry,

Jesteśmy firmą świadczącą usługi poligraficzne dla firm: wizytówki, ulotki, teczki ofertowe, notesy, papiery firmowe i koperty z nadrukiem.

Naszą specjalnością jest druk wypukły zwany też puchnącym. Wizytówki wykonane ta technologią są niezwykle efektowne.

Czy możemy przesłać Państwu naszą ofertę wraz z cenami?

Serdecznie pozdrawiam

............................

www.................

www.....................eu

tel. kom. 0000000000000

lub

Prosimy skierować niniejsze zapytanie

do Właściciela / Prezesa firmy produkcyjnej.

xxxxxxxxxxxxx - OPROGRAMOWANIE DLA PRODUKCJI

- producent "szytych na miarę" Systemów Zarządzania Produkcją, organizuje imprezy:

1. Seminarium 27.02.2009 (Poznań):

"Mamy za drogą produkcję" - System Zarządzania

Produkcją orężem w walce z kryzysem

Koszt 39 PLN - Szkolenie dotowane z Funduszu Wspierania Informatyzacji Produkcji.

Termin & Miejsce: 27.02.2009 Poznań, Maltańskie Centrum Szkoleniowo - Konferencyjne g.12:00 - 15:00 Cena: 39 zł

2. Szkolenie 13.02.2009 (Toruń):

Systemy Zarządzania Produkcją - symulacje

procesów wytwórczych

Koszt 39 PLN - Szkolenie dotowane z Funduszu Wspierania Informatyzacji Produkcji.

Termin & Miejsce: 13.02.2009 Toru ń, ul. Wola Zamkowa 16 (Starówka) g.12:00 - 15:00 Cena: 39 zł

Czy są Państwo zainteresowani otrzymaniem informacji na temat tych imprez?

Jeśli tak, prosimy wysłać mail z tytułem ZGODA na adres: marcin.adamowicz@produsoft.pl

Działając zgodnie z polskim prawem, dopiero po wyrażeniu zgody prześlemy informacje, które również są dostępne na naszych stronach:

www....................pl

ZASTRZEŻENIE PRAWNE

* Niniejsza przesyłka jest ZAPYTANIEM, więc zgodnie z polskim prawe może być

przesłana bez zamówienia odbiorcy.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności