Skocz do zawartości

TextLib.pl - "precel" nowej generacji?

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Wkrótce uruchomiony zostanie serwis TextLib.pl gromadzący darmowe artykuły, które mogą (ale nie muszą B) ) zawierać linki reklamowe. W odróżnieniu od innych miejsce tego typu, wspomniana baza artykułów ma bardzo wysokie wymagania jakościowe - statystycznie niecałe 5% tekstów publikowanych w powszechnie dostępnych "precelach" spełnia stawiane warunki. Powinno to jednak w założeniu znacząco zwiększyć efektywność. Zapraszam do testowania wersji BETA dostępnej na razie wyłącznie dla użytkowników niniejszego forum, jako beta-testerów, i zgłaszania wszelkich uwag.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

• 1 miesiąc temu...
TextLib działa już ponad miesiąc. Użytkownicy dodali doń KILKADZIESIĄT teksów, ale tylko JEDEN z nich został zaakceptowany, co mnie bardzo przeraża, a jedynym tego powodem jest lenistwo i głupota tychże osób. Czy tak ciężko przeczytać kilkuzdaniowy regulamin, gdzie wyraźnie napisano, że minimalna długość artykułu to 400 wyrazów? Więc po co dodawać tekst 100-wyrazowy? Poza tym nawet na pierwszy rzut oka, bez czytania regulaminu, jak byk widać, że akceptowane są jedynie publikacje o najwyższej wartości merytorycznej, dlaczego zatem ktoś liczy, że dodamy spam pozbawiony jakiegokolwiek sensu? :):)

Może przelicz to jakoś na znaki bo obecnie taki wytworzył się standard.

Nie ma ustalonego limitu znaków - to bzdura wymyślona przez spamerów, którzy generują teksty z automatu. We wszystkich środowiskach naukowych stosuje się progi mierzone w ilościach wyrazów, np. gdy dostajesz w jakąś pracę; referat, wypracowanie do napisania, nikt nie mówi o liczbie znaków, lecz o ilości słów - ta miara jest znacznie bardziej naturalna. :)

może i naturalna ale takie edytory jak word podają liczbę znaków a nie wyrazów a nikt tego ręcznie liczył nie będzie. Ilość znaków tworzy jakiś ciąg wyrazów w tekście, czym więcej tym lepiej ale bez przesady dlatego przyjęło się 1000-200- znaków i w tym juz można jakiś sensowny artykuł zmieścić

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A za to, żeby tego precla linkować SWLowym gównem jest odpowiedzialne Twoje białe ja?

Omawiany katalog artykułów NIE posiada i nigdy nie będzie posiadał żadnych nieautoryzowanych linków wychodzących z SWL-i i tym podobnych źródeł. :)

A za to, żeby tego precla linkować SWLowym gównem jest odpowiedzialne Twoje białe ja?

Omawiany katalog artykułów NIE posiada i nigdy nie będzie posiadał żadnych nieautoryzowanych linków wychodzących z SWL-i i tym podobnych źródeł. :)

Wydaje mi się że chodziło tutaj o linki przychodzące do presella a nei te z niego wychodzące ;)

Ale spoko, jak mówi Xann, link to link :)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Wydaje mi się że chodziło tutaj o linki przychodzące do presella a nei te z niego wychodzące ;)

Ale spoko, jak mówi Xann, link to link :D

Przychodzących też nie załatwiałem w ten sposób, ale w przypadku takich preceli użytkownicy sami chętnie podlinkowują swoje wpisy i administrator nie ma na to żadnego wpływu. ;)

Taka mała uwaga: szkoda że artykuły mają aż 12 linków wychodzących typu del.icio.us. Wiem że to ładnie wygląda, ale jest to chyba niepotrzebnym bajerem?

Dzięki za uwagę - poprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności