Skocz do zawartości

Czarno to widzę

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteście niepoprawni !

Tylk ow jednym wątku dałem info że coś buduje a Wy już wpisy dajecie. Nie dośc że jeszcze wprowadzam poprawki do nowego katalog stron , nie jest zaindeksowany, jest kompletnie zerowy, domena jest wielce stara a tu SRU - kupa wpisów leci :)

Ja się cieszę ale jak widzicie nowe INDEXU się neiuchowa.

Prośby:

- dodawajcie unikalne (w miarę) reści

- dodawajcie w miare długie wpisy (300-400 znaków)

- dodawajcie linki w treści - max 2 !! więcej nei zdzierżę

- sprawdzajcie poprawność znaczków czy ąłdujecie ISO czy UTF. Jak UTF skasuję, jak ISO przepuszczę

Skrypt bedzie rozwijany jak to tylko możłiwe. Prośba o odwdzięczenie się backlinkiem na dowolnej podstronie. To dzięki wam buduję swoją potęgę ;)

Acha - i wróciłem do wersji starej 5.4.x - po prostu wersja deluxe 1.2x jest mało elastyczna.

Domena ma bogate archiwum więc tego nie zaprzepaścić i dlatego zależy mi na porządnych opisach.

Oiecuję jedno: za pol roku rejestracja bedzie obowiązkowa.

edit: prośba o uwagi bo może coś pominąłem. Ide budowac teraz precla :jezyk1:

edit2: nei przyjmujemy tego co zwykle plus kilka filtrów na programy partnerskie oraz mp3 a takze blogi i preselle na darmowym syfie np ovh, yoyo etc... rowniez nei została ujeta kategoria loga, dzwonki, tapety

edit3: buków tez nie bedzie i hazardu rowniez pomimo ze gdzies moze byc kategoria zostanei usunieta

edit4: UWAGA : Kategorie wybierane są w technologii AJAX - widze ze niektorzy wybierają kategorie główne, byc moze celowo byc może nei - ale zwróccie uwagę na wybór

Ma ktos liste IP adderów ? chetnie poblokuje ;)

Potrzebuje tez minilistę słów do SPAMiarki.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w zasadzie bezpłatny - ale konto zawsze mogę podać ;)

Czekałem aż ktoś sie zapyta i jaka bedzi eodpowiedź hehehee po ruchu widzę że Ci co znaja skrypta dodają ale Ci co nei znają bądź juz leca dderkami odpadają bo płątny :jezyk1:

Ajax dobrze Ci zrobi :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ma ktos liste IP adderów ? chetnie poblokuje :jezyk1:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...view=getnewpost

..są tam wszelkiego rodzaju śmiecie, jak również konta na których są(były) Addery.

Potrzebuje tez minilistę słów do SPAMiarki.

*.pl - to tak z przymrożeniem oka ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

no cóż ... FAQ bedzie, Regulamin tyż - ale ... cośtam wiec macie wcześniej :jezyk1:

szukaj w Inne-> ...

edit: pracuję nad opcją "ULEPSZ"

Premium - wpis pojawi się na #1 ale tylko na peirwszej stronie danej kategorii

Sponsored - wpis pojawi się na #1 na wszystkich stronach z wynikami w danej kategorii i przed wpisem PREMIUM oraz na głównej.

Sądzicie że bedzie zainteresowanie w przyszłosci ? na Innym katalogu na L jes takie cuś ale korzystam z tego prywatnie.

szukaj w Inne-> ...

Dziękuję.

Wcześniej chyba nie było, czy ja oślepłem? . Jak możesz to podczas akceptacji (o ile takowa nastąpi) moich dwóch stron dopisać je do kategorii wesele to będę bardzo wdzięczny.

wprowadzono pierwsze utrudnienie: minmalna liczba znakow w opisie 350.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności