Skocz do zawartości

start serwisu , pr 0 i takie tam :)

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tydzień temu wystartowałem z pewnym serwisem muzycznym .

Zaczynałem od zera , nowa domenta etc .

Codziennie w serwisie pojawiają się nowe materiały od 3 do 10 wpisów na dzień (wszystkie unikalne nie kopiowane z neta ) .

I teraz moje pytania po tygodniu mam pr 0 google od tygodnia nie indeksuje linków z mapy

Czy to normalne ?

Jak mogę dopomóc stronie ?

Pozdro .

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Aktualizacja PageRank jest co jakiś czas (koło 2-3 miesięcy, ale z tym jest różnie).

Co do indeksowania to się nie przejmuj - tak jak kolryb napisał - im więcej będziesz linkował tym szybciej będzie następowała indeksacja. Możesz też poczytać o pingowaniu.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

nie uzywaj swli. zamiast tego, sprzedaj te punkty ludziom tutaj, a za uzyskana forse kup linki na porzadnych serwisach do swojej nowej stronki. jesli chcesz miec swoj serwis dluzej, swle to przeszlosc. jesli chodzi Ci tylko o szybki efekt bez gwarancji stalosci - linkuj swlem.

polish suicide flew 48 successful missions

chyba google zaczyna mnie banować :)

linkowałem z linkme linkami s slim

teraz po wpisaniu mojej strony go google.pl

np. pies.pl

nie ma jej w wynikach :)

Jak to panowie naprawic ?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

wywaliłem te linki z slim . nie chcę ryzykować .

Chcę wymienić się z stronami linkami ich pr 4-6

i teraz pytanie ile mogę dać linków z zakładce linki aby mnie nie zbanowano :)

Tak, na pewno zaczyna Cię banować po jednym dniu :)

Zacznij proszę od przeczytania części forum dla początkujących, a później zadawaj pytania, byle mądrzejsze.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

takie rzeczy jak opisujesz to normalny stan - nowa domena raz jest a raz jej nie ma. Co do linkowania używaj czego chcesz byle z umiarem, stawiaj na subdomenach jednocześnie zaplecze np takim czymś i linkuj na stronę główną

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności