Skocz do zawartości

pierwsze wyniki na niektórych datacenter

lordbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a mnie to martwi bo jezeli

pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi :-) to będzie pozamiatane.

Więc chyba lepiej jak Was jeszcze niema.

Versis widzę Twoją :-) na końcu ale jesta i możesz być dumny z branzy SEO zauważyłem tylko kolegę LORDA a co z resztą czyżby brak odwagi na szybki start :-)???

Lord coś ta nasza branża nie chce się bawić.

Choć ja staram się wpakować jak najwiecej domeny contentowych na to hasło aby budowały swoje miejsce w indexie a zarazem ważność i priorytet.

Zawsze później lepiej z tego linkować niż z new nie powiązanych.

dajmy im trochę czasu :P

a z drugiej strony jeszcze raz apeluję do kapituły konkursu o zmianę regulaminu i umozliwienie zmiany strony w trakcie trwania konkursu

albo dajcie z grubej rury: koniec zgłoszeń za 3 dni i też się ci co mają to zgłoszą, a ze Szook zgłosi Ciotkę też, a i u innych całe rodziny będą brać udział. to inna sprawa :D mnie Żona pytała czy się moze zgłosić ?? :P

Nie byłoby lepiej, zeby te strony z góy wyników też miały baner konkursu ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

zapewne by było, i szkoda że nie mogę zgłosić strony czasowej :-(,

Lord tą zostawie do czasu bo to także dobra promocja a że nie wyjadę na szybcika z jakimś syfef.

Więc lord :D zgłosimy się na końcu ;-)

A ja postuluje i popieram Lorda zmieńcie tą formę zapisu pozwolcie dokoać modyfikacji strony uczestniczącej.

Nie jestem jedyny za tym, rozmawiałem z kolegą który się do Was już zgłosił i teraz wie że za szybko podjoł decyzje o wybranej domenie.

I jedno co mnie martwi, to wczorajsze duże zainteresowanie konkursem przez ogranizatorów a dzisiejszy brak rekacji na postulaty :P

Ale może śpią mody :P po wczorajszej nocy

pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi

Dokładnie =D>

Zgadzam sie z szook'iem i lordbart'em i POSTULUJE. W regulaminie powinien być zapis o tym, że można zmienić adres strony

A ja nie jestem przekonany, czy to jest dobry pomysł. Jak ktoś wpakuje swoją stronę do sandboxa to świadczy o jego nie do końca przemyślanych posunięciach. Niestety nie mam lepszego rozwiązania problemu zapisywania swojej rodziny i znajomych.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Rafal nie w tym rzecz, kwestia np. ukrycia jak najdłuzej finalnej strony konkursowej.

I czy regulamin będzie zmieniony czy nie jest to możliwe z ta różnicą że przyłączy się pewna grupa ludzi na końcu konkursu.

Uważam że data końcowych przyjęc nie powinna być już zmieniana bowiem powiadomiłem kilka osób o ostatecznej termnie zgłaszania, więc nie jest dobrze zmieniać termin zgłaszania stron.

Tak czy tak Rafale - to że pewne osoby zgłoszą stronę na końcu jest oczywiste a regulamin na to nie wpłynie.

Obecny zapis regulaminu tylko jak dla mnie zmniejsza rangę i popularyzacje konkursu.

Ale fakt nie mi w to ingerować, być może inni mają racje, choć konkurs miał mieć cel 1 pozycja nie ważne jak i iloma domenami więc nawet niech 300 domen wpadnie do SANDBOXA.

Pozyjemy zobaczymy a narazie od formalnej cześci zmuszony jestem być daleko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności