Skocz do zawartości

pierwsze wyniki na niektórych datacenter

lordbart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jakoś tak mi lepiej w jego towarzystwie.

i wzajemnie

Generalnie kilka firm mogłby startować jeszcze, np taka

Supermedia, NetPR, czy Expro

Może nawet nie zdajecie sobie sprawy, ale te polskie potęgi internetowe też zajmują się pozycjonowaniem :D

może by im wysłać powiadomienie o konkursie i zaproszenie :P

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

sądząc po wypowqiedziach Netpr nie wystartuje - komentarze do uczestnictwa w Seo Chelenge firmy Adv.

Jest chyba jeszcze coś takiego jak Digital One ;-) ta od kodeksu SEO ale też nie sądze.

Są ludzie Lord którzy będą pisać regulaminy licząc ;-) że dzieki temu będą lepsze wyniki wyszukiwania.

Ale nie dziwie się skoro są w takich organizacjach jak IAB ktora miala problemy z oplaceniem domeny przez 2 lata.

To ja już wole seopl.org :-) a jak seopl.org zechcę to na rzecz tej organizacji przeniosę domenę sempo.pl na której ta nasza organizacja mogłaby działać.

Jeżeli seopl.org wyrazi taką wolę :-) to się przyłącze i na poczatek mogę tylko dać taką domenę z pr4, dobre chęci :-) domena całkiem trafiona bo istnieje www.sempo.org a ta mogłaby być np. sempo.pl czyli Search Engine Marketing Pozycjonowanie Optymalizacja lub Search Engine Marketing Poland Organization :-).

Więc może czas aby poza konkuresem stworzyć medialnie silny produkt jak organizacja na wysokim poziomie. :-)???

Co wy na to ?

Adsense :-) jak to w Szczecinie, sam wiesz :D kto nie kombinuje ten nie jedzie.

Albo inaczej na sucho to się nawet ;-) sexu nie uprawia a tym bardziej nie je chleba.

A następnym powiedzieniem do zakombinowania to:

jak w zyciu, sexie i wszystkim.

ŻEBY WYJĄĆ NALEŻY NAJPIERW WŁOŻYĆ.

Taaak... czyli szook no 1 ;)

A moje śliczne forum - również poza konkursem (nie spelnia nawet zasad, bo to post na forum) na 7 - ZERO linków zewnętrznych - to lubie ;-)

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

A mnie tam nie ma w konkursie, to dobrze ;) Nie chcę być znany =D> I nie dziwię się że szook-a strona jest na 1 miejscu tu widać w kilku aspektach, napewno tamte strony z tymi znacznikimi+contentami trudno bedzie im sie przebić z taką treścia u imieszczniem tej nazwy w takiej geśtości i takich miejscach żeby googlus to kochał ;)

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Webmasterus ja także nie biorę udziału - narazie.

Strona nie jest optymalizowana - i proszę nie odbierać tego jako optymalizację serwisu bo ten stwór niema z tym nic wspólnego.

Tak umieściłem bo wiedziałem że pierwsze dni konkursu przyniosą sporą oglądalność.

Jeżeli powiem Wam że strona osiągneła wczoraj od godziny 22 do dzisiaj 8 rano 720 UNIKALNYCH wejść na słowo Msnbetter thangoogle to pewno nie uwieżycie.

Tak czy tak konkurs trafiony, zabawa całkiem fajna i polecam każdemu się zabawić i traktować to jako zabawę.

TUTAJ UMIESZCZAM LINKI DO DOBRYCH WYSZUKIWAREK

https://szukaj.wp.pl/szukaj.html?szukaj=msn...=T&p=T&ticaid=1

https://www.google.com/search?sourceid=navc...ter+thangoogle'

https://search.msn.com/results.aspx?FORM=MS...tter+thangoogle

tutaj była ale Yahoo jeszcze mieli wyniki

https://search.yahoo.com/search?p=msnbetter...ggle=1&ei=UTF-8

i czekam jeszcze na aktualizacje ;) w MSN.

Dla mnie celem będzie umieszczenie na 1 poz. na jakiś czas na wszystkich wyszkiwarkach czyli google,msn,yahoo,wp,onet.

Czy się uda zobaczymy.

Bo samo pozycjonowanie nie polega na przygotowaniu strony pod 1 wyszukiwarkę a kilka jednocześnie.

nietrudno zgadnąc która tym bardziej, że wczoraj podawałem linka do pierwszych wyników a dzisiaj "Nie znaleziono szukanych przez Ciebie dokumentów. Wpisz inne hasło do wyszukiwarki lub wybierz kategorię z katalogu".

trochę się zrobiło głosno o tym konkursie. W regulaminie stoi: dowolne metody pozycjonowania. Czyktoś widział gdzies info czy spam bedzie odrzucany?

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności